Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ludia drahi sem sa kde ste ,havarka pri motoreste,dvaja mrtvi jeden zije peugeot vpalil do avie...to je super pesnicka ked je nalada na to P.R.D.hned mas radost ze si nazive
tak adolescenti a gulali ale Kattuska ved ma poznas CV a bude dobre
zlozil ma vek..F.L.Věk to ale nebol :DDD
pančitka čau, a tebe je čo zase?
..zavri oci a vsechno bude fajn..
Ahojte
:DD
tiez ma napadlo ze vekom :DDD ved uz nejaky ten krizik mam na hrbe :DDD.
Nemozemlezat -boli to jak ....
šakti, to som moc rada, teším sa:)
celkom fešáci týto adolescenti vysokí ako ja, stavbou tela sa vyrovnajú starším, v tvári a sposoboch ešte nie, ale aj tak boli chutnučkí:))) myslím, že gúľali, neboj sa, šakti:)))))))
15:44 to som si z teba katty chcela len vystrelit,uz je dobre,uz viem co to je!!!salalalala
:))))))) najhorsia je nevedomost! a sibalo mi z nej riadne,nie ze by mi inokedy nie.Vyberie sa to a bude fajn.
a cim vsetkym ti adolescenti gulali??? :))) ved s tym este gulat nevedia :)))
panči zeby staroba?? :))
Veľavážení krajší a aj najkrajší, som doma. Sem sa s tými komentármi. Šaktuška, ty moje srdénko, ty ma voláš? Lebo tie slová 15.44 mi tak prišli... Čo sa deje, ako je?
Damaxy, jaké na prd? To také my nepoznáme! Čo sa deje, madam?
Goméz, bože, zabudla som dodať, no včera som mala ešte k tomu sukničku a taký výstrih, si to vieš predstaviť? Ty adolescenti normálne gúlali všetkým možným!
Pančitka, Ethelka, vy ste také pokojné bytosti, vás by trebalo zobrať niekde na jarmok predávať vajcia...:)))
lubim vas