Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:))
pekne spinkaj medviedatko
caume...SHAKTI ma dnes den zdraveho spanku :))) chrnim ako medvedica co sa ulozila na zimny spanok :)) ale poobede konecne vyuzijem napusteny bazen,dufam... vrrrrrrr :-§§§§ vcera mi to nevyslo,ved by mi v tej vode aj "one" zamrzlo :)))))))))))))))))
hehe ja som stara ako matuzalem,ja si pamatam aj to ako Ethi ozltla a ako sa branila,zubkami,nechtikmi aj tak jej to nepomohlo :)))) Caf interaktivna a co ides nakupovat?? pocas zivota a "choroby"som sa naucila...nakupy=odmena za nieco a tak to robim dodnes-fajn system,kazda vec mi potom pripomina za co ju mam,odmenit sa treba,ale vzdy za nieco,nikdy len tak,veci si potom viac vazime..a je to fakt,ked som si zacala kupovat veci konecne za svoje vlastnorucne krvopotne zarobene peniazky/uz od 16 makam-pozn.autora :)))) / tak som si ich aj zacala patricne vazit! a stal sa zo mna chamtivec-nepoziciam nikomu!! lebo ked vidim v akom stave mi ich vracaju,tak normalne placem :( takze tak...
sovicka sa nasla...wow..nezabudla na nas..wow :)) a zlte su preto,lebo su krasne,mudre,dokonale a pomahaju hodnotne vsade kde sa da!Ethi nepochopila som-aj kto iny bol?? ale vlastne co ma do toho...no prebudila si moju chorobnu zvedavost-ved ty vies bosorečka, ze?? tak to preto!! :))
dobre..najedla som sa a sup do svojej nory pokracovat v zimnom spanku...co tak vela spim??vrrrrr
idem babulky prec
asi na tu civilnu ochranu -v stredu ide mala na sutaz..tak ideme sprtat.PA ♥
Ked som spoznala Ethelku, ona uz bola zlta..a ja ani neviem-je to fakt na adminovi.On to tu priebezne sleduje ..ale v podstate je to jedno- len si pamatam, ako velmi ma to potesilo, ked som ozltla. Velmi si to vazim
panika a ako ste sa nimi stali?=)
Pozri dolu zadelenie -zlti su (subjektivne)hodnotni prispievatelia. Je to na Adminovi tohoto webu.On nam dal zltu
Ahoj interaktivna
odbornici maju modrych smajlov. My sme zlte
hehe ešte ani ja nepapámam..a môžem sa spýtať že ethel a panika sú prečo hodnotný užívatelia??a je to vobec ODBORNIK?
:ňňňňňňňňňňňňňňňňň
mam znamu -robi zapisovatelku pre interpol :))..a vobec mam ich takych viac ...ale co z toho -ked su vsetci nezvestni...:(
my neobedujeme,lebo sme neskoro rnajkovali a vela sme sa napapali:-))))