Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
chachacha..som prva,prva!!!! :)) vsetci este buvaju...spachtosi :)
Dobre ranko,vsetci sa niekam stratili...len my tu s pančou ako obvykle strasime :)) dufam,ze sa najdu a aspon pozdravia!!!buuuuuuu
Pekny dnik,cakam kam sa podelo slnčo..nie a nie vyjst..to sa ani vstavat nechce,ked ma rano neoslepi..
Prajem Vam krasne snicky. Mam Vas veeelmi rada ♥♥♥. Posielam pusu na dobru noc
asi pojdem...inaak som zistila, ze uz na cestu z pracovne nepotrebujem baterku..uz to mam v nohach :DDD
normalne prejdem po tme a ani raz nezakopnem
ale inak mi je ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň
vážne...dnes som sa aj opalovala. Stena bolo dobre-vliezlo pod lehatko za moj chrbat a tam na mna fucalo. skrabala som ho cez ten potah a hovadsky sa mu to pacilo..bolo to ako predo mnou vidno, za mnou tma :DDD
pred par dnami, ked som pozerala ten nautik, tak ten Mario (tusim sa tak volalň o polnoci dal gong..ten by sa sem sikol-borec, co si vazi polnoc..uz davno som tu nebola o polnoci
vsetci niekde fuc....no kde asi, ze ?
tak by som nieco vyviedla..ale uz je po desiatej, mam obmedzene moznosti :))
nemala som to veru pozerat..alebo mala ?
Tak uz som tu..ako strazca majaku :DD.
sama tu bludim nocou :DD
panika ty mas dietatko??jeej :) no pamatam my sme niekde stretli,ale neviem v ktorej teme:)ale jedno...majte sa aj ja idem:)papa