Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
aby bolo jasné, ten chlieb sa nepečie pri počítači, heeej?
(ze podtony..to su uz cele etudy ) :DDD
toto by ste mali vidieť, rodičia boli na záhrade a moja mamča mi tu znáša na stol hlávkový šalát, jahody, som zvedavá, čo... áá počkať, tá zase pečie chlieb, no a rovno pri počítači, a ešte mi priniesli kvety, takto si navzájom robíme radosť:)
počkať, ale ja som ten erotický podtón tam celkom schválne, vieeeeš, šakti:) ťuk, osobne, tak práve teraz by som si dala povedať, lenže, kde nič, tu nič, tak sme zase tam, kde sme boli, nikde
no ano potrebujes poriadne vybacat :)) ale to kazda z nas!!! :))) len...kedze je v tom dost silny eroticky podton :)) zrejme by to chcelo dakych silnych dobrych chlapov :)))
už dosť dlho, si myslím, potrebujem na zadok, neprídeš?:)
JA TI DAM KOBRU!!!!!! zirafka-krasna milucka si!!! ziadna syciaca jedovata kobra!!! chces na zadok?? :))
no caute kocky moje najkrajsie najzlatsie...ako ste sa mali dnes?? ja fajn...poobede som sa kupala v bazene u nas doma...jaaj super mi bolo..len som potom mala problem z neho vyliezt von,tak aby na mna nik necumel :))))) clapkala som sa tam..supeeer az som mala ciarocky :))))
dakujem katuska..
kobra indická:) pančuliatko:)
I´m sorry -ake zviera si to nakoniec zostala -zirafa ?