Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ale s podtonom :))
no tak to bolo ...bleee :((
:D
kde je ten pribeh ?
no, tak, mala som tam dnes dva indivídua, ževraj manželský pár, prišli mi ako mechom praštení, fakt, 17 rokov vraj spolu a dnes je deň, keď mali svadbu, ako já beriem, všetci sme nejakí, ale toto? smiali sa úplne na všetkom, postele tam chceli ísť skúšať, všetko komentovali a celkom na záver som im zahlásila: no tak dobrí ste, dobrí, hmmmmm... a oni dvaja na mňa jeden po druhom: aj vy ste dobrá. Ježiši Maria, no mne naraz prišlo zle, úplne špatne, až vtedy mi došlo, že si hľadajú niekoho do trojky, no koniec, z mojej strany grc, ale s erotickým podtónom, pfuj
pozor..po case uz ani schladenie nepomoze :((
najhorsie je, ze riesenie je take jednoduche..a zaroven take nedostupne :DDDD
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dobry a trefny vynatok z kontextu :))))) ide nam babule...idem sa asi schladit,alebo co.... hnusne hormony..slak aby to trafil :)))))))))
nevadi mi, ze sa flakam..ale keby som aspon vedela s kym :))) a co vlastne robim :)))
(pozor-toto je vytrhnute z kontextu...)
no daj ty nasa rozpravacska babicka:)) pocuvame,skoda ze si netrafila na 19 to by bol ako vecernicek :))))))))))))
preboha co sa so mnou toci??? nejake p...?? :))))))))))))))))))))))))))))) jasne zlatko,so mnou...aj s tebou, s kazdym...ked to uz zacne busit na rozumcek..pozname ze dievcence :))))))
no ja neviem pančitka kde ty chodis po nociach,ja to davno tvrdim ze je to az moc divne,ako skoro chodis spavat a ako dlho rano spis... :))))))))))))))) a to daky vasnivy hento ci co???!!! ale aj katty ma modriny...pockajte Sherlock to vylusti...priznajte sa baby jedne-ze vy spolu po nociach!!!!
:))))