Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

no, tak, mala som tam dnes dva indivídua, ževraj manželský pár, prišli mi ako mechom praštení, fakt, 17 rokov vraj spolu a dnes je deň, keď mali svadbu, ako já beriem, všetci sme nejakí, ale toto? smiali sa úplne na všetkom, postele tam chceli ísť skúšať, všetko komentovali a celkom na záver som im zahlásila: no tak dobrí ste, dobrí, hmmmmm... a oni dvaja na mňa jeden po druhom: aj vy ste dobrá. Ježiši Maria, no mne naraz prišlo zle, úplne špatne, až vtedy mi došlo, že si hľadajú niekoho do trojky, no koniec, z mojej strany grc, ale s erotickým podtónom, pfuj

shakt

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dobry a trefny vynatok z kontextu :))))) ide nam babule...idem sa asi schladit,alebo co.... hnusne hormony..slak aby to trafil :)))))))))

panika

nevadi mi, ze sa flakam..ale keby som aspon vedela s kym :))) a co vlastne robim :)))
(pozor-toto je vytrhnute z kontextu...)

shakt

preboha co sa so mnou toci??? nejake p...?? :))))))))))))))))))))))))))))) jasne zlatko,so mnou...aj s tebou, s kazdym...ked to uz zacne busit na rozumcek..pozname ze dievcence :))))))
no ja neviem pančitka kde ty chodis po nociach,ja to davno tvrdim ze je to az moc divne,ako skoro chodis spavat a ako dlho rano spis... :))))))))))))))) a to daky vasnivy hento ci co???!!! ale aj katty ma modriny...pockajte Sherlock to vylusti...priznajte sa baby jedne-ze vy spolu po nociach!!!!
:))))