Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
hafi haff ♥♥♥
..a ešte niečo,ak sem dnes už nezavítam,tak sa nebojte a nevyhlasujte pátranie(pátranie vyhláste až po 48 hodinách) :-))) Dnes mám toho totiž strašne vela a nemám náladu na nič.Potrebujem sa venovať pečeniu,vareniu,kupovaniu,upratovaniu a samej sebe.Ale to neznamená,že ne♥ a posielam aj ().
húúúúú húúúúú,dnešný deň mi nezačína tak ako som plánovala,takže jediné čo by ma mohlo podržať nad vodou neprišlo tak mi aspoň slniečko svieti....Musím ísť do nemocnice(ako doprovod) a to som chcela obehať predajne nábytku,chcem nový velký gauč:-)))ale ako to obehám,keď mi šofér ochorel? Využijem ďalšieho žolíka....:-(
ano moja urcite tam musis so sebou vziat firemne razitko! vela stastia,tie tety mam velmi rada a oni mna :))) uz mi aj kavicku robia :))
No idem uhrabnut tu moju leviu hrivu :DD a idem na to..danove :DDD
Pa, srdiecka moje-lubim vas a pekne idete so mnou :DDDD
no naladu som si uz podvihla..pomaly sa aj tesit zacnem :)))
uz nech je sobota
ale pravda je, ze pri jeho hladani som nasla vela inych stratenych veci :DD
ja tusim nepatrim medzi ludi :))).
Nenavidim, ked musim ist niekde -o com nemam ani paru (na druhej strane -o com mam, ze ?)
idem na danove - musia tam mat firemne razitko ? myslis, ze tie tety su az take zvedave ? :DDD
:DD neboj, ja zarucene stratim vsetko:)ň a zvysok odo mna odide sam :)))
:))))) jaaaj panči ty si proste svetova-nicim a nikym nenahraditelna!! Proste orignal,ktory vsetci tak zboznujeme a lubime!! :)) tak ako kazdy z nas tu!
nooo o jednej veci ktoru potrebujem navzdy stratit by som vedela..ale tu ti nedam,aby ti neprischla!