Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

..a ešte niečo,ak sem dnes už nezavítam,tak sa nebojte a nevyhlasujte pátranie(pátranie vyhláste až po 48 hodinách) :-))) Dnes mám toho totiž strašne vela a nemám náladu na nič.Potrebujem sa venovať pečeniu,vareniu,kupovaniu,upratovaniu a samej sebe.Ale to neznamená,že ne♥ a posielam aj ().

ethel

húúúúú húúúúú,dnešný deň mi nezačína tak ako som plánovala,takže jediné čo by ma mohlo podržať nad vodou neprišlo tak mi aspoň slniečko svieti....Musím ísť do nemocnice(ako doprovod) a to som chcela obehať predajne nábytku,chcem nový velký gauč:-)))ale ako to obehám,keď mi šofér ochorel? Využijem ďalšieho žolíka....:-(

shakt

ano moja urcite tam musis so sebou vziat firemne razitko! vela stastia,tie tety mam velmi rada a oni mna :))) uz mi aj kavicku robia :))

panika

No idem uhrabnut tu moju leviu hrivu :DD a idem na to..danove :DDD
Pa, srdiecka moje-lubim vas a pekne idete so mnou :DDDD

panika

ale pravda je, ze pri jeho hladani som nasla vela inych stratenych veci :DD
ja tusim nepatrim medzi ludi :))).
Nenavidim, ked musim ist niekde -o com nemam ani paru (na druhej strane -o com mam, ze ?)

shakt

:))))) jaaaj panči ty si proste svetova-nicim a nikym nenahraditelna!! Proste orignal,ktory vsetci tak zboznujeme a lubime!! :)) tak ako kazdy z nas tu!
nooo o jednej veci ktoru potrebujem navzdy stratit by som vedela..ale tu ti nedam,aby ti neprischla!