Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
...o čom chvostík?:)))))))
:)))))))vieš, že ja sa ťa vždy a za všetkých okolností zastanem:) presne ako vravíš, mali píliť v noci!!!
:)))) zavidis gomčo ze ja mam a ty nemas po kom pokukovat??? :)))))
Inak dobre ranko,prisla som domov ako zbity kuťinko :)) hlava mi tresti,nejaky dobrak mi pod oknom pocas sladkeho spanku prave zapol motorovu pilu...:-§§§§§§§§§§§§§§§§
neskutocne aky su ti ludia dobri,ze??? :)
ano cica je neskutocna-zahadna ako Mata-Hari,krasna,sikovna a este k tomu ma vzdy tolko energie-s cim ma vie teda poriadne nasrat :))) niekedy ledva taham za sebou labky a ten moj opiči chvostik :(
takze dobrak gomčo uz zohrieva pančitku?? :))) CHA ! len vcera sa tu stazovala ze nevie co robi po nociach a s kym! AHááááááááááááá
gomčo to je!!!! :))) pristihnuti IN FLAGRANTI!!! :)))) checheche
shakti, ty už prestaň tam pokukovať po tých opálených fešákoch:))))
Babenky, vy máte v poslednej dobe energie ako v reklame na energizer. A tá cica je neskutočná!
Panči, ty aj kameň prehovoríš! Tak teda dobre, prídem ťa zohriať!:)))))
no zostalo tu akesi ticho..a mne je zima-tak sa idem osprchovat a zababusit..a o chvilu zacnu ine fofry :((
A aby som nezabudla ..tety boli hrozne fajn a aj ujo v socialnej poistovni..
jej, nakupujuca sovicka a este ma aj zolika v rukave..to je paradicka. Tak pekny dnik a nech sa vsetko upravi ♥
aj by som zatocila chvostom, ale mam len ten od katty a musim si ho setrit :DDD