Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no to som dobre dokolomolila
to co ma byt ? vsetci zalezeni niekde v chladku a ja si dobreze neobhryzam nechty, ze dcera si tu skype-je :)))
na co sa tesis?? :))) aj som si myslela lebo si neposedna ako keby ta blsky hryzli :))
gomco :))))))))))))))))))))))))))))
presne tak,ty si to tak odhadol! :)
jasne ze je hrozne teplo,nebudem predsa chodit v mniskom habite :))
hej bez bateriek mi je doma smutno a nudim sa :))))))
katuska co tak stroho??? Ethi sa uz asi vyvaluje na novom gauci,alebo ho skusa??? :)))))))))
ja sa tesim jak male decko..normalne sa tesim, tesim, tesim
KDE STE ? hau hau hau..bola som objednat psa na stihanie..ze HAF sa vola salon :DDD
pojdem ako do vlastneho :)) blsky vyskriabem :)) coko keksik si prasknem :)) a potom huraaaaaaaa -ideme na den A
ahojte lasky moje :DD
takze ja s Gomcom :) no toto..ved som si aj myslela, ze to nebude nikto z daleka :DDD
No ahojte, dnes len na krátko, vlastne sa to už stáva pomaly zvykom, čo? Mám sa dobre, žijem, dýcham a šklbem, som v poriadku:), dnes mám fofry, musím ísť...
:))))))ideš von, lebo ti cica vzala baterky a bez bateriek je doma smutno?:)))))) Toto ste celé vy! Didinky vyvalené, sukienka ledva pod zadok, a upevňujete si sebavedomie pred ťažko pracujúcimi mužmi. A keď niekto ocení vašu snahu, okom znalca dámske prádielko prehodnotí, tak utŕži štiplavú poznámku:)))))))))) Ale my veľmi dobre vieme, že je to len formalitka a v podstate na to čakáte. No a samozrejme že sa treba vyhovoriť na leto a strašné teplá:)))))))))))
:)))) No ani v noci,nech idu het aj s ich pilou!!! :)) no horsi budicek a zvuk ako pila bol ten prenikavy hlas...fuu moja hlava vazi najmenej dve tony...to je den...ale nestazujem sa,len by mi bolo treba dobit baterečky :))) asi mi ich slohla cica a teraz beha po meste ako sialena a zhana gauc :))) ano- ale s mojimi fungl novymi a nadoraz nabitymi baterkami!!! :)))
Gomezko ty si proste naj-neskutocny,teba mam tak rada,ty si ma vzdy zastenes-vytiahnes ma z blata rovno do obrovskej kaluze :))
aaaaaaaaaaaale s akym sarmom!!ha to hocikto nedokaze..no to su blbci..tak teraz ked som uz hore nepilia!!! som sa nemohla dostat domov...hroza...sami piskot,blbe poznamecky na pohoria a zadnu cast :)))no hned im to zvedlo po mojej chladnej poznamecke...a vraj co si micka taka namyslena??!! :-§§§§§§
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oki padam von...gomčo a ty zas nic nerobis?? :))) kontrolujes ci sme tu boli dobrucke a ci sme tu nenarobili privelky bordel ze?? :))
"Miláčik, môžem sa k tebe pritúliť?" pýta sa žena muža keď už je po všetkom. "Len ak ma zajtra nevyvoláš...!" muž odpovie.