Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
...práve som sa vrátil z pošty. Baby, no to ČO TOTO JEEEE, ĆO TOTO JEEEE!!!! To čo so mnou stvárate?!! ČO TU SA VONKU DEJE, TAK TO BOH NEVIDEL!!! To normálny, slušný chlapec z dediny aby sa pomaly bál prejsť po meste!!! Ešte som to nerozdýchal, čo tu sa dejeeeeeeeee...
Cítim sa ako vibrátor: zodratý, spotený, roztrasený a pekne v p.reči. Síce nič nestíham ale všetko sledujem...takže pozor, všetko vidím, oko nieje p...
Cica, nachystaj jis-ku, zachvíľu ma tam privezú...
len sa pekne vybuvaj anjelik, čakám na Teba, cmuq :-D
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
a aka maska to bude dnes?? :))))))
ty si ako ja panči..ja zas hodim masku medzi ludi aby ma nik nespoznal a doma rychlo s nou dole aby ma spoznali :))))))))))))))))
boze boze take sme peknucke!! :))
bez masky ani na krok!! :))
oki dovalila sa na mna unava..teraz vazim aspon 500 kil, svaly ochabli,iba hlava vazi 450 kil :))) idem spat,ak by ma niekto hladal :))) a ak by ma niekto skutocne hladal-tak sama :))
caume...
No idem hodit sprchu, nejaku masku namalujem na tvar-nech ma zubarka spozna :)ň.
Majte sa (ako chcete )-ale podla moznosti dobre :DD. Idem, lebo este pridem :DDD.HAUUU
hauuuuuuuuuuuuu
:DD teda tielocka su super :)) vidis, si lepsia ako ja -ja som zlyhala na lizatku :))
Bola som pre dceru -ideme na strojcek..teda ona ide :))
:DD hej ciste a vonave auto je na nezaplatenie :))
mala som na pláne umyť si vlasy..a dá sa to? Sedím tu ako kvočka...
Pančuška išla po dcéru do školy