Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
NA !!! a zas ten eroticky podton panči!! presne o tomto som tu rano pisala!!! :)))))))))))))))))))))))
a z coho ste mali zachvatiky??? hm? ja som cestovala...bleeeeee... tvarila som sa velice nenapadne,ked na mna vsetci cumeli-uz mam normalne tiky z toho :((
Ethi mozme potom niekedy vyskusat tvoj novy gauc??? :))))))))))))))
myslim tuto s bunnym :))
No to hej .sa tu peckujeme :)) asi budeme v spravach..smrt s rovnakou diagnozou
Mrznem :)ň Nie ja , ale net :))
Ako si dopadla ? Vsetko OK ?
CAu Shaktulik-tak sa tesim ,ked uvidim tielko nazivo (nikto si to prosim nevysvetlujte nijak inak )
Ahoj Shakti,my sa upokojujeme,lebo sme mali záchvatovité predpoludnie:-)))
este ze o chvilu padam..neviem, ako zvladnem soerovanie -taka upeckovana..Asi zavriem oci cestou :)))
Ja mám klávesnicu ďalej,aby mi tam nič nepadalo,ale je tam toho dosť:-)))
BAF !!!!
a mam vas!!! ste pristihnute pri cine!!! este neviem pri akom...:)))
jaaj napr. ma ohovarate-vo dne,v noci...pekneeeeee :)))
aaaaaaaaaaaaale boja sa nas!!! lebo sme krasne,silne,sikovne- prosto dokonale bohyne! :)))))))chlapci maju komplexi :))
no co robite??? kupila som si krasne tielocka..so zirafkou :)) predavacka sa ma pyta-ci to pre mna? a ci viem,ze su to detske :))
no a??? ved ja som! tak znela moja odpoved :)))zatvarila sa divne,ale to ja rada...nech si myslia co chcu...su krasne :)) narvala som do nich poprsie :)))) a verte mi- uz nevyzeraju ako detske!!! :))) a vy co robite?? ci zase nic??:)))
to je
:DDD
s tym ja nic nemam ...toje jeho vyraz :DDD