Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

ja náhodou nad sexom vobec nerozmýšľam, také malichernosti nech idú do pche, mňa zaujíma láska, vážení, ten krásny jemný cit, keď ma ide z neho uhodiť a potom sa z toho zbieram aj pár dní, to je niečo! sex sex sex, také sprostosti, to pre vymletých toto

katty19

dosť by ma zaujímala poznámka 12.33, šakti, ako, čo som ti ja? však ja o ničom neviem, ani nepáchnem, to som blúznila?

katty19

no, to som teda škodoradostná... nazdar, banda! všetci čo ste tu boli doobedu a aj poobede KU MNE!!! ideme variť kašu! kto tu nebude, priamo zúčastnený, dostane bumerangom po hlave a chlapy budú vykastrovaní ( to je také "DA ZU") spočítať zoradiť začíname!

frontman

to veru hej, milujem leto prave kvoli tomu, ze mozem kukat po polonahych krasnych zenach, ktorych je u nas plno.
asi sa dnes pojdem prejst do mesta

shakt

No ale preto maju v lete nosit muzi slnecne okuliare!!! cim tmavsie tym lepsie-aby mohli kukat kade tade a bezpecne! aky chudacik?? :))))) tak im treba, toto je jedine obdobie kedy mozme byt skodoradostne voci muzom :))
hehehehe
dobre idem ja spat,lebo som daka vytocena ci co :( hryz hryz hryz..chapes panči?? :-§§§§§§§§§§

shakt

gomez chytas infarktiky z tych polonahych dievcatiek,co??? :)))))
hej hej...citit,ze ste si este nezvykli,ze je leto :)))))))))))) tak si zvykajte...
jeej a damaxy sa nasla... :)