Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

:)))))))))))))))))))))) vrrrrrrrr !! srandicky ludia co??? dobre sa vam utahuje zo mna??? :)))
hej chcem mrkvicku,ale tu zvadnutu!
:))))

samko r.

Shakt, teraz som trochu mimo realitu. Minule som ťa oslovoval v ženskom rode, teraz tu píše teta Panika, že si muž. Alebo mi niečo ušlo v debate? Ešte raz, pardon že som sem vlietol.

shakt

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
to sa mas fakt na co tesit :))))))))
zlatinko nehnevkaj sa dnes mailik nebude,zajtra som doma-dufam! napisem oki?? dam sprchu a idem chrnet :)))))
zajtra ma byt 35 stupnov..bleee idem sa opalovat a sup do bazena ..uz sa tesim :))) som zvedava kto mi moje plany prekazi :))

shakt

:))))))))))))))))))))))))))))))))))
ty si maska!!! hej som necitlivy chlap co nevie o com :))))))))))))))))))))
tak musim sa priznat ani ked som mala kratucke vlasky ma nik nepovazoval za chlapa :))) co uz :)) ale ja som rada zena,aj ked zeny to maju neskutocne tazke!!!chlapi-ocenit!! ocenovat kazdu chvilku !!!
tak u vas je veselo!! :))
no s tou mrkvou ma cosi napadlo :)))
dost neslusne :))) aby si ju nechrumala :)))) prepac :))

panika

no vies, si necitlivy chlap..co neprezil..chrumem mrkvu a zajedam ju jablkom..asi by som nemala do urcitych tem chodit..ale je to na porazenie, ked popisu 6 stran a nemaju sajnu, co ju trapi..ale s lutostou sa to neda...

shakt

panči dakujem...idem prec,takychto ludi vazne mozem! Patent na mudrost a pri tom vobec toho druheho nepozna,ale behom sekundicky ma o nom utovreny taky nazor ze az...