Chcem si umyť ruky

ethela

spachtoši....tak ja ťažko pracujem a vy v posteliach,že sa nehanbíte:-)))) Ouuu dvaja nový chlapi na obzore?:-))))
ano správne ste pochopili som v robote

katty19

...a čo si z mojich slov zoberiete, všetko dobré, ide to celkom plynule von z mojej hlavy a za to sa nehanbím:) pá:)

katty19

nikto neprišiel; dnes to bol druhý chabý pokus z mojej strany nadviazať rozhovor, ale nevadí, čo už; idem spať; ľúbim každého a predsa nikoho, predstieram hru, ktorá je už dávno rozbehnutá, prebíjam sa cez priepasti s novými krídlami... ale jedno vám poviem, stojí mi to za to, lebo to má šťáááááávu a čo má šťávu, to je dobréééé, moc dobréééé a čo je dobré, za tým pobežím, keď aj s novými krídlami
dobrú noc, som mŕtva, čaute sa

shakt

.))))))))))))))))))))))))))))))))
samko ty sem zapasujes medzi nas!!
vitaj a chod castejsie!! sme tu sice vsetci blazni,ale vsetci s dobrymi srdieckami-tak ako ty!
Tak ja uz idem,pustam sestru za net,idem do sprchy a chrnet.Rano tu prva nebudem-teste sa!! :)) konecne polenosim.
Dobru...

samko r.

To ma teší, ale tie chúdence mníšky ľutujem. A keď tu mrkvu spomíname, u nás bol jeden rozumovo postihnutý chlapec, ktorý vošiel do zeleniny-ovocia a pýtal sa. Teta a máte mrkvu? Predavačka hovorí "áno". Tak si ju strčte do .... . Ona sa pýta. Ako? On jej naspäť "vňaťou von ty sprostá". Ale nakoľko ho poznali, tak to nechali tak.

shakt

s tou mrkvou?? Poznas vtip?? Mniskam oznamia- Doviezli vam mrkvu!! a vsekty- Jeeeeeeeej !!! Mrkva je postruhana!!!
..... :)))))))))))))))))))))))))))))))
tak to ma napadlo..
musim povedat samko,ze som tomu neverila ale vazne mi to pomaha...travenie sa zlepsilo!

samko r.

Ďakujem za privítanie. Normálne som bol v pomykove, prosím ťa čo je to tu s tou mrkvou a ešte mi povedz či ti ten olivový olej pomáha.

shakt

No vitaj samko!!! Nie!! Ja som milion percentna zena!! booze..to len podla prispevkov ma niekto za to povazoval. Samko a kludne mozes medzi nas :)) kludne,spravnych chlapov tu potrebujeme ako sol! Inak vdaka tvojej dobrej rade si davam doporiadku zaludok a travenie-olivovy olej na lacno-je to sice hnusne,ale da sa!