Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
haaaaaaaaaaaaaaaaaa, som vadnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..chodim sem uz len jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????????????????????????????????
hejky hejky, pojdeme:) A teraz sa uz nenecham nicim a nikym odradit.ň. HURAAA, ZA Zofiouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
vraj sa na sliepkach ide riadne zbohatnúť :)))
moja milovaná "slobodná komunikácia" ja sa tak strašne nudíííííííííím haaaaaaaaaa !
Joj Panči...aj mne to bolo lúto:-( Jeden z mála hradov,ktorý vo mne zanechal krásne spomienky..a teraz?...počkáme kým ho opravia a pôjdeme tam:-)
tak dnes som stravila par hodin na Sihoti:))
a dnes som sa aj poucila, ake hlupe je odkladat niektore rozhodnutia..tolko som sa chystala za Zofiou, az hrad vyhorel. Dufam, ze nasledky nie su az take brutalne, ako vyzewraju v spravach
Som taka rada :)
so Samkom sa vzdy spaja ten somarik na MU v Prievidzi :)))
Súhlasím s tebou Panči...dnes ma napríklad velmi milo prekvapil náš starý priateľ SamkoR čo sem chodil...napísal mi sms:-) To som nečakala! a veľmi ma to potešilo!!! Aj ja vás mám všetkých rada!
ked niekoho lubite, treba mu to stale pripominat:). napriek vsetkemu, co stoji medzi nami - Vas milujem.Vsetkych do jedneho..aj ked niektorych viac :))
noo, je to tato sobota alebo nedela..ale dnes som sa dozvedela, ze nie priamo mesto, ale kusok pred nim (asi mestska cast B...N)...Zavolam Ti, ked budem vediet vsetko na 100 %