Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
fakt, prečo nám to tu zamkli ?
tak som to včera zase pekne zabila...
musím siahnuť po knihe "veronika sa rozhodla zomrieť", len neviem, kde som ju položila, knihy od Coelha sú fuč, kde som ich len dala ??
a je mi fuk, či si tu budem vypisovať aj do rána. viem, že to potrebujem, tak si tu pokeciam. veď frekvencia sa zachytí, čoby nie. chce si niekto umyť ruky ???
a otravujem ľudí. bože, ale akých... keby som radšej držala zobák. ale to sa nedá. keď začnem mlieť tak ako kolovrátok
stavím sa, že už dávno viete, že tu prídem a zase sa na čas nasáčkujem. no, mám herpes na ústach. kamarátka ma upozornila, že stres, ale aký ? a tak som rozmýšľala a prišla, že citový. čo je hrozný stres. nemám nikoho. prežívam málo srandy. nuda by sa dala krájať. a chaotických myšlienok stále pribúda..
no. tak už som došla. a teraz ma trocha poumývajte, lebo smrdím ničotou...
panča, nazdar ! je mi smutno, hybaj sem !
noo, vyzeram jak nejaky kreten...zrejme si sem chodim pokecat sama so sebou..ale neva..pomaha mi to.Ked som tu, necitim sa taka sama....alt nieco....
noo, nasi by aj prispeli..akosi to nejde
milujem vas
Zlatko, pretoze tu nam Katy vybudovala domov..vzdy ked je zle, mozeme sem prist zakricat a vykricat vsetko, co nas trapi. Aj ked nikto neodpovie, neznamena to, ze sem nikto nechodi (ja sa sem chodim porozpravat aj sama so sebou)
alt 3 ()