Chcem si umyť ruky

panča

:),preco rusivo?
A co sa tyka mojich spomienok na Teba - su mile :)
(prave som si spomenula, ako si mi prepisoval smajlikov :DDD)

znamy

ahoj

eti, mas postreh, naozaj som to ja

nechcem posobit zahadne, len so nevedel, ci moj vstup do temy nebude posobit skor rusivo

som rad, panci, ze v tebe nezostali "velmi negativne", ani "velmi pozitivne" spomienky, moj nahly "odchod zo sceny" mal tento stav dosiahnut

...takze som rad, ked je tu kazdy vitany a mily

sovičkaE

Panči,myslím,že aj vtedy sa objavovali ludia čo len vyslovili svoj názor ale nič o tej téme nevedeli...ale bolo nás vtedy viac čo sme vedeli a tyk to nebolo také viditelné.Lenže aj nás to vtedy omrzelo a teraz sa to tu hemží vecami,ktoré okoo zdravia ani nešli..

panča

Tak ahojky, pred par dnami som bola tak strasne stastna. Vela veci mi pripomenulo minulost. Potom som zabrdla do jednej temy, do ktorej som zrejme nemala.Vela sa tu toho zmenilo a nie vsetko k dobremu. Ked sme tu travili kazdy svoj den, kazdu svoju minutu, mala som pocit, ze to ma vyznam, pretoze sem chodia ludia, ktori potrebuje radu a pomoc od inych ludi. Vzdy som mala pocit, ze sem chodia ludia, ktori radia bud zo svojich vedomosti, alebo skusenosti. Nie, ze niekto ma problem a ludia mu pisu len svoje nazory, aj ked nevedia o teme nic....take rady skor ublizia a dnes som sa presvedcila o svojich pocitoch..ked ..to je jedno
..ja nie som cenzura

pančucha

ahoj, mam pocit, ze tu su vsetci mili :)(teraz vyzeram ako retard, ale ved my vieme svoje).Inak rozmyslal som nad tymi cislami, to je asi zrejme zle napisane -to bude pocet prispevkov a nie tem. Ved by sme ine nerobili, len tu tukali..nuz, vobec by mi to nevadilo :DD

panika

prave som pozrela, do kolkych tem som uz prispela..891...prihlasena...asi zostanem zvedava, takze odvolavam predchadzajuci prispevok