Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:DD
ale tu bolo veselo :))
á jama hír! ...ale len na chvíľu. Od včera sa venujem megapartnerovi:))), preto ma tu niet. Ale vyplatilo sa:)))) včera večer sme sa strašne zrúbali:))) Skopčák sa prestal ovládať keď videl aké tu máme pekné dievčatá.:)))) Dnes prišiel celý zelený až o 12:00:))))))))))) A už je zmluva podpísaná. Odchádza až zajtra. Dúfam, že to prežijem a nezlomím si pečeň. Tak zatiaľ ahojky, a držte palce.
aj tebe peký víkendík Lee
ethela
hej,hej,vsimla som si ale az neskor...nuz idem off,konecne odchadzam z prace...prajem pekny vikendiiik pa pa
Shakti: bunny je chorý? Zase? Nedoliečený predchádzajúci infekt:-(Tak nech sa mi ani na oči neukazuje,lebo ma neposlúchol a neliečil sa!
tak tomu sa hovory skoro dokonaly
Lee,už som nižšie napísala:-))
Shakti,ešte chatujem:-))) a je mi tu fajn....velmi fajn..už mám v sebe tri kávy,obed a pomaranče a bonbonieru:-))))
inac Ethi bunny je velmi chorucky:(((
lieci sa! teda dufam...ze nevystraja
:))
ethela
A ty si odkial?
cavi Etka - uz si dochatovala??? :))
oki ludia idem sa dat ostrihat,uz mi je v tejto mojej hrive akosi teplo blee
:(
a xyxy...je mi to smiesne-lebo mi dvaja sa pozname:)) zaujimave,ako sa zmeni nazor na cloveka ked nevie o koho ide :)) a ja sa nehnevam-mna taketo veci akoze..mam dost svojich a vaznejsich problemov..