Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-)))) je vás pomenej,ale som rad,že aj takých poznám:-)))) teda mám tú česť poznať!
videli ste v uzkosti ? :(
takze Katty nepojde do patrania..vzdy sa nam ozve sama , tak ? (a my sa budeme potichu bat a nic jej nepovieme)
No ešte celkom nie, ale je nás asi pomenej....
Nechcem sa vychvalovať aký som ....nejaké chybičky máme asi všetci.
šakti, to vieš, že ťa mám rada, že si vážim tvoju náklonnosť, uznávam ťa aj ako človeka, je mi príjemné sa s tebou stretnúť, ale cítim sa tak neslobodne, že mám chuť sa búriť, prosím, hľadaj odpoveď medzi riadkami, prosím
tak uz je po tom..dufam..len zase fuka -niekto ma tusim sleduje:(( a nechce ma vidiet pri PC :))
..už som doma....
xyxy,to som rada,že takí ako ty ešte nevymreli:-))
Ok Shakt, keby nebolo nič horšie na svete ako tvoje mučenie:-))
Inak celkom sa mi pozdávaš - tak internetovo...
No a je po burke.
Ethel - som milujuci manžel a dokonalým sa snažím byť....
keď sa neobjavím po týždni, vtedy sa už možte obávať, ale skor nie, skor mi strach okolia lezie na mozog, každý sa o mňa iba bojí, čoho je moc, toho je moc a ešte chýbam vám? no, šakti, na rovinu, nechýbam vám, neverím tomu a ani vám nechcem chýbať, chcem, aby bol každý voči mne slobodný a ja voči každému, to je moje definitívne slovko:)
oki katty- uz to robim tak aj ja- len sa tu o teba bojkame a chybas nam..
padam uz aj ja deturence...vlasky rastu to je fakt-ale bunny ma dost vulgarne pochvalil :))) takze som rada a aj Ethi s pancou-do prcic vobec sa nevydesili :)) male strapate kura:)))
mam vas rada..paaaaaaaaaaaaaaaaaaa