Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ahoj pančitka, aj ja ťa moc rada:)
juj a kym odidem -ahoj katty, teba stretnut -to chce silne telepaticke a vestecke schopnosti . rada som ta videla..padam..lebo sa musim mat kam vratit..uz nepada ladovec, uz len prsi, ale blesky este lietaju
a teda, mienim to robiť stále, keď to na mňa príde; vtedy nemám rada extra prihováranie, iba ma to rozcitlivieva
pamatáš, ako som ti hovorila, keď ťa chytí rapel, zalez do kúta a čakaj kým ťa to prejde? tak to som urobila:)
:DD to cislo som ukradla muzovi..uz je moje :))
vlasy stále rastúúúúú.....
babulky, ide druha vlna..tak zase vypnem. t-mobil nefunguje, nechajte si ten orange (cislo).Budem ho pouzivat, ale mam kartu v starej hrci -mms tam neprejde. Shakti dakujem za fotecku -videla som spinku a 100 rokov to nacitavalo spravu..skoro ma seklo. Lubim vas
Katuuuuuuuuuuuuuuuuuuus serva!!!! zijes dievca?? kde sa flakas?? ja ze ta uz odfuklo!! Jo rozdavam- teda skor nimi strasim :)))))))))))))))))))
ok xyxy nebudem ta trapit - osobne sa nepozname :)) paci sa mi ked ta mucim :)))
fakt ma doriadila- ved baby potvrdia... preco ta zenska - baba jedna ked poviem zostrihnut 1cm pocuje 10cm??? ci nevie ako vyzera 1cm???
:)))))))))
šakti, ty rozdávaš fotky?:)