Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

gomez

:)))teraz som si to tu trošku čítal, a musím teda povedať, že pravopis tu máme podaktorí strašný. (myslím v iných témach) Aj gramatiku. Alebo som už asi zastaralý... Je to dnes "in"? ...racej, naspameť, šecko, a kopa ďaľších perál...:))))))))))))

gomez

...musel som na chvíľku zaskočiť sem medzi vás, aby ste ma trošku zrehabilitovali.:))) Panči, vybumbaná do ružova? :)))))Tak už vieme kde je chyba prečo nespávaš!!! Už si ako ja, sadnem si pred telku a nedopozerám ani titulky:)))))

misha

panika, ja som zelená už dlho, len sa mi nechce niekedy prihlasovať, tak vždy len v skratke:)
shakt, ja neviem, kto Ti chýba:(

panika

haf..ludia ja som normalne spala..pustila film a spala..nespoznavam sa :)).
A potom ma zobudil otec, ked sa prihovaral psovi pri brane -vysla som von a ta horucavama ma prefackala ..to co uz je :((. Aj by som sa isla opekat, ale netusim, ako dlho budem zajtra na slnku..tak radsej v bezpeci domova, pri ziareni z PC

shakt

To som rada miska,ze ti je relativne dobre..nemozno cakat zazraky hned a na pockanie,ale to ty sama dobre vies.Dakujem za opytanie,ja dobre,len mi niekto velmi chyba...

misha

shakt, unavená z práce, psychicky tiež nič moc, ale dnešok už nejako zvládnem, zajtra bude lepšie.. a ty ako?