Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

..no more..mama mi prave volala, ze bulharsko zasiahli nejake africke horucavy..40 a viac..dufam, ze sa tam zosusim aspon o 1 konfekcnu velkost :DD

shakt

NIEN! NO! NIE! NEM!NET!NO!
Nie nechodim a co by som tam robila paneboze??valala sa na plazi??by som asi zcvokla od nefunkcnosti :)))Volim radsej prirodu,hory ako more :) Kazdy sme iny...

shakt

Taaak som spat-oscar si ma nevsimol-len co som dvere otvorila-schoval sa- ludia mna sa este aj slnko boji!!! :)))hej vyzeram ako alergia :))opisem sa- ruky,ramena a predna cast:)hneda-zvysok biely :)))neviem,nemam rada slnko a mam nan alergiu,tak asi preto by bolo dobre keby si ma nevsimal...a nech si ludia sepkaju,ci som chora ze som taka biela :)) mne to neva :) radsej volim bielu,ako cervenu :))
damaxy tak to super zazitok! pri hudbe aj lepsie travi :)tak s takymto zazitkom sa dievca chval!
tisko zavidime :)ta flauta mohla byt zaujimava a to sukromna opekacka?? :) tipujem,ze katty bud hrala na gitarke alebo spievala:))
co mi prinesies?? jooj si zlata- to si nemohla ist rano do stanku??
:)))))))))))))))))))))))))))))))) teraz uz nic zlatko-uz mam...jaaj pohoda..

panika

Shakti
inak tak sa tesim na zajtra..ze mozno budem aj horsia ako hurikan :)). a dosla na mna tvoja ranna kriza :)).