Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

:)))))))))) ej gomčo tak ty musis byt riadne nasraty...
heeeeeeeeeeej nedrzte ho!!! bude sranda!!! :)))))))))))))))))))))
mna počuvajte,mna - nie jeho!! :))

gomez

šakti, som nasratý a držte ma, dŕŕŕžte ma, lebo neručím za seba:))))))))))
Ale len čo mi to takô divnô prichodilo. Modzogáň mi nedá a preto sa sám spytujem, či sa to dnes považuje za nutnosť na prijatie do spoločnosti, alebo čo. Šak víš, néé? Jakože oné že decká néé? Jakože šak už mám aj mačku aj psa aj chalaňa akože né tak že či nebude žárlit na toho psa néé? Akože šak ja ho scem aj šecko lebo šak do kina ket pojdem so psom tak ma babi vismejú že trapka smrlavá.

shakt

No co toto je tu?? :)))))))))))))
gomčo ty si asi fakt riadne nasraty,ked ta uz trapi ta gramatika..ináááák fakt hrozna gramatišen,ešte ze nééé u nás doma,všecko naporádku :)))))))))) my piseme krasne,spravne,sice mne sem tam robi ta tvrdost problemi :)) myslim,ako v slovach- i/y jaaaaaaaj zas na co myslite!!! :))
Etka no nadhera-krasne,tak sa mi to paci moja-pol hodinku stravis len tym ze pozdravis kazdeho menovite :)))))))))))))))))))))))) som spokojna,fakt som to dobre vymyslela! :)))
katuska ja sa z toho vyznam!! :)) aj ked vobec nie,ale je to fuk,hlavne ze ti je dobre,no nie??
:))

panika

Takze uz len chvilka a si doma. Ja idem o chvilu pre malu na kupko. Tak -schranka upratana -nakoniec vsetko dobre dopadlo. Pomaly zmiznem a vratim sa tiez az vecer. Lubim Vas.PA ♥

panika

OK, lebo mi nesedelo, kde si :))upratujem schranku..som na nervy..normalne dam nieco presunut a ono sa to cestou strati..

ethela

hej mám 12-ku,už čakám na výmenu ako na spasenie..bolí ma chrbát,nohy...teraz sme skončili od rána....keď prídem domov,tak sa ozvem,ale až okolo 20,najprv musím vybozkávať rodinku:-)))))