Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

zlato vsak ja viem,ze nam zašibava z hormonov,dnes si zo mna ktosi utahoval..chacha... :))velice vtipne!! chcela by som vidiet akoby oni prezili tych par bozskych dni do mesiaca :)))
Ospravedlnujem sa-ale ktory blb vymyslel tie pismenka co treba opisovat??? :-§§§§§§§§§§§§§§§
idem zapalit..nieco :))))))))))))
panči ta musisko to bude nejaky speh...nema zelenu bundu?? :))

panika

nemam :((
mala ho schovala :((
ale na ich stranke je take iste, teda az 2 druhy :))
aj tak furt hladam iba 1 obrazok :DDDD

shakt

panči naco na net,ked doma mas krajsie?? :))
katuska ved to - trhat sa..to by si sa nemala!! :))jaaj to musi byt ako vybuch atomovky-vsak uz aj bez toho si neodolatelny zivel,co to uz potom moze byt?? fuuu na toto moja fantazia nestaci :)))) tak opičku len pekne nechaj v zoo a nabuduce si žič orangutana :)))

panika

:DD jaj, hormony su svina ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňň
..mi nieco hovor :DDD

panika

:DD treba sa obcas odtrhnut :DD
lietaju mi tu nejake musky, teda jedna muska ..ale ja tu nemam kvietky ako sefova :(( tak odkial sa nabrala ?

shakt

fetiška nie som! nečucham cudzim spodne pradlo :))))))))))))))))))
pfuj,ved by som neprezila :))))))
u babky bolo super,umyla som nase krasne auticko,jooj take je rozkosnucke,aj sa nam nan cestou domov nejaky obrovsky vtačisko....
:))))))))))))))))))))))))))))))))
babku som trosku osprsila hadicou, no "tesila"sa z mojej navstevy,velice...vyjedla som jej vsetky keksiky a pak sa nenapadne opytala ci uz aj domov nejdeme:)))
ze? panči...ten moj chatra bezo mna...a ten....je ktovie kde :))))
a katty?? katty ta ma na kazdy prstek ineho :))
no komu je lepsie nez nam?? no povedzte!! :))) aaaaaaa siblo mi, hormony :))

katty19

opička je v zoo, dobrý postreh, mne tieto opičky tak neprospievajúúúúúúúú, bode, práve som sa vrátila z kávy u kámošky, tak sme si spočítali škody a rozhodli sa nepiť, potom som to zamietla, že to sa teda nedá, ale na také dva mesiace máme pokoj, niežeby sme boli alkoholičky, len sa vieme otrhnúť:)