Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
vcera sme isli pozriet jednu znamu. Ich susedia chovaju take male cierne prasiatka (vietnamske, ci cinske ci ake su to)..som si ich fotila z auta :)) a chalanisko mi hovori, ze mam zatlieskat a oni pribehnu..ludia, to bol zazitok..plna zahrada malych prasiatok a niektorym na chrbate sedeli sliepky :DD
:))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))
tichučka :))))))))))))))))))))))
jaaaaaaaaj...utriem slzy,monitor...
dobreeeee katty...tichučka
:)))))))))))))))))))))))))))))))
pocuvaj ty ani tichucka si sa narodit nemohla !!!
jasne panči,nasad tvrde psych. vydieranie na malu !!!
jáááj? tak to si na tom tiež dosť biedne, mne tiež stačí moja pouhá existence a už sa vytvára záhadný čarovný kruh, začarovaný
(ja sa ani otocit nemusim a som v probleme..ani usta nemusim otvorit, staci, ze na to myslim...)
jaj, tak to bola asi ina Katka..Uz viem, som si Vas pomylila - Ty si ta tichucka. Som ja ale blbec
to mi ani zo srandy nehovor, pančitka, to mi nehovor, to mi vždy až zimomriavky vyskočia po chrbte; vieš čo to znamená byť hurikán? koľko problémov, ešte sa len otočíš a už si tam, v probléme, ja som tichučkáááá, som a som a som
co tichucka a nenapadna..hurikan Katrina
ja viem, ale čo? kašlu, eh, eh, eh, já to kašlu, ja chcem byť tichučká a nenápadnááááá:( a zatiaľ som iba pravý opak, no čo už:) ide sa ďalej:)
:DD
3x som to precitala, kym som pochopila..uz som Ok -zase stara nechapava Panika :DD
ze mala..dokelu ved skoro rano idem pre nu.sa bojim, ze zaspim:(.Asi jej napisem sms -daj pexeso, lebo nedojdem :DDD