Chcem si umyť ruky

panika

jaj, zbadala som mazat v schranke a uz rucim..fnuuuuuk
inak, este by som spala, ale zobudila ma teta telefonatom-ze ci sm doma..ja hej a ostatni neviem..a o pol hodinu mi vola zase, aby som jej otvorla branu (zvonila nna moj zvoncek pri brane a ten som vcera vybrala zp zasuvky). no hold, niektori ludia maju talent, ako ma prizabit bez toho, aby sa ma dotkli..Idem sa pokochat ( :D) a zase do postele.Zajtra pride mala-tak nech vladzem (velka je taka dobra, ze nechapem). Lubim VAs ♥♥♥

shakt

Joooj zlato to nedakuj mne,ale asi mojim rodičom a blbym zhodam osudu ze som,a som to ja,taka aka som :)
Uzasna prosto dokonala :))) - pisane velice ironicky,ale ked to vsetci okolo stale omielaju tak si to pomalicky osvojujem :)) aj ked nechapem.
Hruskovica? no teda katulik,no no no!! :))
Ja viem,katty,preto si myslim,ze ty si to chapala najviac-mas rovnake pocity a aj viem,preco tie rovnake pocity mavame,rovnaka skusenost.Este to neni ok,ale uz lepsie..ale cosi na mna opat lezie..neskutocne ako sa to dokazalo prebojovat cez tu hordu vitaminov,ktore denne pojedam... cestu si to zrejme vzdy najde a uz ma to teda stve,co uz ani zdrava nebudem,ci co?? No co toto uz len je?? vrrrrrrrr :-§§§§§§§§§§§§§§§
besniem!!! a je mi zima,zuby cvakaju :))
Etka sa nam rozjedla,ked napisala 23:18 ze sa ide este napapat...fuuuuuu :)))))))))))))))
pančuška idem si dat z tej tvojej torticky hned na ranajky,dufam,ze si sa vybuvala a je lepsie,idem cosi uzasne vytvorit,nech mas co mazat v mailovej schranke :))))
joooj taka som krasne nesuvisla az sa zboznujem :)) vsetci hladaju zufalo vyznami mojich viet,slov.. a pointa nikde...zvlastne :)))))
Takze dobre ranko :)
/to som mala asi na zaciatok..aaaaaaale co,ved je to fuck :))/

katty19

Dobré ránko:) už som hore od pol šiestej, nešla som sa zodvyhnúť:)
včera som mala poakciový deň, sľubujem, že hruškovice sa už nedotknem a to som sa ráno poberala do roboty, kde som samozrejme aj šla:) ešteže babenky sa mi postarali o náladu
včera som na teba, šakti, myslela, veľmi, a ešte niečo, som rada, že si, prepáč, ale pomáha mi vedieť, že prekonávaš rovnaký problém ako ja, cítim sa viac pochopená a aj silnejšia ĎAKUJEM, ŽE SI!