Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no áno, leť treskovou rýchlosťou okolo stromu a vráť sa a nieže hodíš hruškovicu!
si tu robim zo vsetkeho srandu, ale ja som vazne v poslednom case nejaka osprostena -zabudla som, ci mala pride o piatej alebo o siestej..kurna, dufam, ze som si to niekam poznacila, inak mozem nocovat na stanici :(
:D takze let co najdalej, nech si co najskor nazad
Dobre mojenky idem sa vyvetrat bo nejaka unava na mna ci co..utlm... dusevny upadok,poklesok,hriech...
:)))))))))) a či čo...neviem definovat...len musim lebo asi zosaliem...male hyperaktivne dieta co neobsedi ani 5 minut na mieste- tak si ma teraz predstavte... mam vas rada,nezufajte... SHAKTI sa vzdy vracia ako bumerang,cim dalej sa ju snazite odhodit a date do toho vsetko-tak s este vacsou silou a rychlejsie sa vrati :)))
ja som raz mala panika celú tvár červenú, také drobné výražtičky, tesne pred štátnicami mi ich vypaľovali, tiež zo stresu
:DD (by som si aj zapalila, ale je to nezrealizovatelne..hrozne to je)
nie..nemam cas
ty kokso, sa ti to nejak rozmnožuje, bola si u lekára?
(herpesy su priznak toho, ze uz nevladzem..a ked si to nechcem priznat, tak sa zgrupnu a uz to fici)
to ako ja ? ja mam 7 herpesov -to z toho :((