Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no hej no, ale predstav si rozhovor, no no no, hej hej, no, tak, no, teda ááááááááá, no áno
Kkatuska, to Tvoje 19.49 ma dostalo.Fakt pekne..Ale verim tomu..presviedcate ma o tom uz zopar mesiacov
aha, tak dufam, ze ten moj je uz na ceste :DD
ale vazne - u mna to nie je az take zle..bolo aj horsie. teraz som celkom v pohode. a k tomu nooo-tak to je dnes bezne. moja dcera ked zdvihne telefon, na vsetko odpoveda NOO. A jej kamosky to iste -to je nejake univerzalne slovicko :))
a naozaj, chcela by som aby ste si toto zapamatali, človek, ktorý nám v ťažkej chvíli pomože vždy príde, nebudeme vedieť zkadiaľ sa objaví, ale objaví sa, to je pomaly už zákon, len vydržať, vyčkať ten čas slepoty a odlúčenia
inak som si všimla už množstvo razy, že ak človek má nejaké problémy, príde k nemu pomoc, proste je poslaný človek, aby mu v niečom pomohol a skutočne, tomuto verím, že ten človek bude vždy poslaný
a nebola blbá, študuje architektúru, len bola proste chutná, akoby dosadená, aby mi včera robila radosť, óóó vďaka hviezdy:)
dobre, zrejme sme si už dosť toho neštastného alebo nespokojného povedali, skúsim inak, včera som mala v robote jedno dievča, vykladala som jej vykladala, čo chcem urobiť, ale len tak, aby nemala ani páru o tom čo chcem urobiť a ona mi: no no, hej, no no ehm... a tak som sa jej spýtala, ty počuj a vieš ty vobec o čom ja tu točím? a ona: no veď no, čosi o tom a tom (zopakovala rezonujúce podstatné mená) a no, veď no, a stále to bolo no, hej až som sa začala tak smieť že som sa opať opýtala: a vieš ty aj niečo iné ako no no no no no a ona: no, hej
(super, robi sa mi dalsi..neviem, kde nasiel miesto)
jaj - mna hlavicke :DD To bude ono -sedi to na nej a nie v nej :DD. ale fakt, dobre ze uz su prazdniny, lebo melim z posledneho. Tieto posledne dni ma uplne zlozili..sice mi bolo fajn, ale mna uz aj radost ubija -odvykla som si. takze hura, volno, slniecko -nech sme vsetci OK..a nie KO
panika, ja no ale už to prechádza, zrejme máš toho veľa na hlavičke