Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

aha, tak dufam, ze ten moj je uz na ceste :DD
ale vazne - u mna to nie je az take zle..bolo aj horsie. teraz som celkom v pohode. a k tomu nooo-tak to je dnes bezne. moja dcera ked zdvihne telefon, na vsetko odpoveda NOO. A jej kamosky to iste -to je nejake univerzalne slovicko :))

katty19

a naozaj, chcela by som aby ste si toto zapamatali, človek, ktorý nám v ťažkej chvíli pomože vždy príde, nebudeme vedieť zkadiaľ sa objaví, ale objaví sa, to je pomaly už zákon, len vydržať, vyčkať ten čas slepoty a odlúčenia

katty19

inak som si všimla už množstvo razy, že ak človek má nejaké problémy, príde k nemu pomoc, proste je poslaný človek, aby mu v niečom pomohol a skutočne, tomuto verím, že ten človek bude vždy poslaný

katty19

a nebola blbá, študuje architektúru, len bola proste chutná, akoby dosadená, aby mi včera robila radosť, óóó vďaka hviezdy:)

katty19

dobre, zrejme sme si už dosť toho neštastného alebo nespokojného povedali, skúsim inak, včera som mala v robote jedno dievča, vykladala som jej vykladala, čo chcem urobiť, ale len tak, aby nemala ani páru o tom čo chcem urobiť a ona mi: no no, hej, no no ehm... a tak som sa jej spýtala, ty počuj a vieš ty vobec o čom ja tu točím? a ona: no veď no, čosi o tom a tom (zopakovala rezonujúce podstatné mená) a no, veď no, a stále to bolo no, hej až som sa začala tak smieť že som sa opať opýtala: a vieš ty aj niečo iné ako no no no no no a ona: no, hej

panika

jaj - mna hlavicke :DD To bude ono -sedi to na nej a nie v nej :DD. ale fakt, dobre ze uz su prazdniny, lebo melim z posledneho. Tieto posledne dni ma uplne zlozili..sice mi bolo fajn, ale mna uz aj radost ubija -odvykla som si. takze hura, volno, slniecko -nech sme vsetci OK..a nie KO