Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Milosťpán papal kyslú zemiakovú polievku s bábkou /haruľa/. A ten terorizmis, to je pravda. Tak vy nemáte čo robiť. Tak už aj u mňa sa hláste. Beriem babku, kosu, kladivo a ideme kosiť pre.....!
chudáci ľudia, všetkých napadlo jedno slnko, aké veľké je ľudstvo? no niekde sa predsa majú, alebo je všade teplo?
ani ja nemám čo robiť...:-)))a nič sa mi ani nechce:-)))
a čo papal milosť pán?
nie, to je hodina terorizmu:))))) nemám čo robiť, tak dávam voľný priebeh svojej mysli, alebo aj mám čo robiť, ale vobec sa mi nechce:(
to to slnko, čoho je dosť toho je dosť, slnko!
Tu druhú som teraz videl, lebo milosťpán sa prišli najesť z bazénu, vysvetlil mi to a ja som zas tam, kde som aj bol. Katuška, to je normálne hodina psychológie:-)))))
pravda je blška, ktorú máme všetci radi:)
samko, nesúď sa, podľa mňa, ty krepý byť nemožeš:)poznám vačších inteligentov a nepovedia si to tak o sebe a hovorí sa, že najkrepejší sú tí najinteligentnejší, no všetko je iba ilúzia, ani toto nie je pravda, tak potom, čo je pravda?:)))
:-))))) Samko,nie si! Neboj,naučíš sa:-)))) Si šikovný....to sa stáva...také ti ešte pošlem:-))ň
No nie som krepý? Tu prvú som si asi vymazal a ani som ju nevidel.