Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Samozrejme že príde! A to si ho nevidela hlavičkovať. Alebo ma jemne pohrýzne do špice bagandže a trieli hore dvorom. Tam zostane stáť, počúva, či za ním neutekám, keď vidí že nie, tak sa pomaly otočí a toto sa zopakuje až pokiaľ mu niečo nehodím, alebo nedám po rypáku. To by bol poslanec ktorý by počúval hlas ľudu!
Už sa teším:-)))))))))))) To keď ho zavoláš,tak príde?Aj chvostikom vrtí?:-))))
Samozrejme že počúva na meno. Foto budeš mať. Ostatné na maili.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD to nemyslíš vážne:-DDDDDDDD tak to je iný inteligent,toho mi odfoť:-)))) A prečo sa volá práve Jozef?Aj počúva na meno?
No vidíš. Jozef, /to je kanec/ má už 6 rokov a najradšej pozerá Dallas. Toho už nedokážeme zakľať, ten asi zájde na starobu. A stráži aj dom, a už aj pohrýzol môjho kamaráta, zatiaľ čo sa sním pes zabával. Tak kto lepšie stráži?
:-))))))))))) mne by také tiež prirástlo k srdcu a nechala by som si ho.Ešte že nebývam v rodinnom dome a máme len psa.
No keď padlo do bazéna, preplávalo dve dĺžky bazéna a potom zistilo ako sa ísť von, tak vyšlo. Ale údajne sa tak už chodilo kúpavať pravideľne. Keď ho potom zakáľali, plakala celá rodina a nešlo im dolu krkom. Ja som kolegovi hneď povedal, že mu mali dať meno po nejakom politikovi, potom by to ľahšie znášali.
Katka mala na mysli určite ludský parlament:-))))))))))
inak Katuška ahoj:-))
No tí moji sú určite fajní na pekáči. A tí druhí, aspoň na pobavenie. Ale neviem ktorých si mala na mysli.