Chcem si umyť ruky

samko r.

Samozrejme že príde! A to si ho nevidela hlavičkovať. Alebo ma jemne pohrýzne do špice bagandže a trieli hore dvorom. Tam zostane stáť, počúva, či za ním neutekám, keď vidí že nie, tak sa pomaly otočí a toto sa zopakuje až pokiaľ mu niečo nehodím, alebo nedám po rypáku. To by bol poslanec ktorý by počúval hlas ľudu!

ethel

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD to nemyslíš vážne:-DDDDDDDD tak to je iný inteligent,toho mi odfoť:-)))) A prečo sa volá práve Jozef?Aj počúva na meno?

samko r.

No vidíš. Jozef, /to je kanec/ má už 6 rokov a najradšej pozerá Dallas. Toho už nedokážeme zakľať, ten asi zájde na starobu. A stráži aj dom, a už aj pohrýzol môjho kamaráta, zatiaľ čo sa sním pes zabával. Tak kto lepšie stráži?

ethel

:-))))))))))) mne by také tiež prirástlo k srdcu a nechala by som si ho.Ešte že nebývam v rodinnom dome a máme len psa.

samko r.

No keď padlo do bazéna, preplávalo dve dĺžky bazéna a potom zistilo ako sa ísť von, tak vyšlo. Ale údajne sa tak už chodilo kúpavať pravideľne. Keď ho potom zakáľali, plakala celá rodina a nešlo im dolu krkom. Ja som kolegovi hneď povedal, že mu mali dať meno po nejakom politikovi, potom by to ľahšie znášali.

samko r.

No tí moji sú určite fajní na pekáči. A tí druhí, aspoň na pobavenie. Ale neviem ktorých si mala na mysli.