Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panča

vrr, haf, haf :DDDDD
Etka je
ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň
(ostatne zajtra, uz palim do hajan-zajtra mam dalsi velky den) - a mame aj zazitok :DDD

Dobru nocku lasky moje ♥

panča

cakam na sms od etky..o chvilu uz asi vypadnem, len Vam chcem povedat, ze Vas VSETKYCH lubim. kurna a podaktori i uz zacinaju chybat, celkom som si na nich zvykla ♥♥♥

Tak uz radsej pojdem, lebo si rozmazem spiralu a rozrusim sa :DDd. Ale fakt , ja sa hned rozvevem ako to mam so sebou vydrzat ?O par hodin spoznam dalsich dvoch ludi zo Slobody. Velmi sa tesim.JUJ

Tak fakt uz idem. Prajem Vam vsetkym krasnu a pokojnu noc a tie najkrajsie mozne snicky. Lubim Vas ♥♥♥

panča

katty, aku dobru pesnicku mas..a ja ju poznam pod horou, pod horou cierne psica brese..:DD. Ludiaa ja sa nemmozem bozkavat, mam herpes :DD

katty19

a idem spať, tak pá moje milované publikum:)
ethelka, pančitka... nieže sa rozpučíte a na šaktušku dávajte pozor! a teraz už idem...

katty19

a zajtra sa postretávajte každý s každým, sa vystískajte, vybozkávajte a zatancujte si! ešte nebolo, žeby nebolo! aj keď bolo, ale to by som radšej z okna lešením zliezla, a bežalaaaaaaaaaa ani neviem kde a zatúlala sa a tam by som jedla slimáky a spávala v kadibúdke na strome a nejako by som to predsa len prežila a zase by bolo!!! zaspievajme si... "pod oknom, pod oknom, čierne psíča bréééééše..."

katty19

tavy z púšte tu boli a ja som nebola:( a prišla aj tá dvojhrbá? iba telefonicky? tavy mojo, vy kým nemáte telefónne účty ako jedna tava tu z tade (za dva mesiace 10 tis.) tak to ešte moc netelefonujete, to tu máme iné záávislááčky:) to sa ani nechváľte, že moc telefonujete, tavy mojo, idem spať, dobrú noc!