Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
vies, ten uterak som musela kupit, aj ked je fakt detsky -pretoze mi buchol do oka hned, ako som ho uvidela...ako 1 mail od Teba..asi vies ktory
Shaktulik, prave som nasla smsku:(. najskor som letela ku kanvici, vrazila som si jednu kavu auz zase slapem :DD (nie doslovne) :DDD.
Som hroooozne rada, ze nam to vyslo a ze to dopadlo tak, ako dopadlo.ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňň
a zase som si porevala v mestecku :(. a je tam zakaz fotenia :DDD
tak uz som zlta :DD
super,dorazila v poriadku!!! :-)
caf Gomko :D
idem sa prihlasit a idem sa chvalit, sekundu
:-)))) tak to ma mrzi ze sme ti naburali pracovnu moralku!! den nam vysiel fantasticky aj pocko,aj stretko a hned som ju spoznala! :-))ona puma ja barancek stretko pred zoo :-))))))))))))))))))))))
a este som zabudla,pančitka ani som sa nepodakovala,hned v aute som to rozbalila a darceky vobec nie su infantilne,su krasne ňňňňňňňňňňňňňňňňňň
nadhera,az mi slzy vyhrkli!!! :-(
DAKUJEM!
jaj zlatko a kde ste boli ? aj ja som si urobila nedobrovolny vylet po Prievidzi :DD. nejaky blbec mi ukradol zakrtutu, do ktorej som mala ist..ale na konci mesta mi doslo, ze tak sa domov nejde :DD
A co som hovorila o tej zapche, co chytim -bola som tam vyse pol hodinu. Ono vzdy sa najde nejaky magor, ktoremu nic nehovori vyfrezovany usek cesty a novy asfalt a musi ist do zakazu a este tam aj naburat :DD
:))))))))no ano, to môžem potvrdiť, pančulka má krásne oči:))))))))))))
...vitaj pocestná:)))))) Ale vám vyšiel deň! Hneď by som išiel s vami. Celý deň tu drepím ako muflónie lajno v stepy dolného hindukúšu a myslím na vás, ako vám je.:)))))))))))))) Ste mi nabúrali pracovnú morálku......:)))))))))))))
samko co sa deje??? preco tolko smutku??
a pre turniket!- no a? hrabe nam vsetkym!
preto sa tak lubime,preto sme sa nasli! Len mi nehovor ze tebe nehrabe!!
a teraz na veselsiu notu :-)))
prave som sa vratila z vyletu a bolo....
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
po 1! pančitka je krasavica nevidana, mila,dobra,zlatucka,vesela a srandovna a tie jej ocka!!!cha! nenapadne som si ju cely cas obzerala! :-)) vylet bol presne v zmysle paniky :-))) ale mame uzasne zazitky,nesplnili sme si sice povodny sen ale splnila som si iny!!! stretla sa s clovekom,ktory ma tak krasne a velke srdiecko :-)a nielen srdiceko!! ten vystrih! :-)))))))))))))))))))))))))))
a SREK ma chytal za zadok!! :-))))))))
bolia ma priserne nohy,som unavena ako pes,ale aspon trosku stastna!:-) a myslela som na vas vsetkych! do jedneho! ked hovorim na vsetkych tak myslim skutocne na vsetkych!! panči dufam ze si dobre dosla!! my sme sa stratili a hodinu sa motkali v PD :-))) tak kto je vacsi zmatkar panča alebo SHAKTI :-))