Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahoj kačula! Síce posledný prichádzam, ale za to prvý odchádzam:))))))))))))))))) Nič nestíham, cítim sa ako rozšľapané tekvicové semiačko na chodníku, a chce sa mi stále spať. Zase sa nám teraz posr.... jeden stroj, tak mám chvíľku času, kým príde servis.
Tady vorel, tady vorel! Matka pluku počuješ ma?! Poslušne hlásim, že počas mojej smeny sa nič mimoriadne neprihodilo. Stav mužstva je dočasne znížený o 3 kusy. K pluku sa tieto 3 kusy pripoja zajtra za novosibirskom.:))))))))))))))))))
? :-(((
Dobré ránko:)
A ešte Goméz, lebo ten ma už štve! Len mi nehovor, že nestíhaš. Aspoň cez deň vetičkou krátučkou udri a podaj hlásenie!
No veru, nič!:)))))
Tak trocha vám závidím, dievčatá, aj počasie vám vychádza, aj si viem predstaviť, ako sa budete zabávať:) ale ja sa tiež zabávam, aby ste sa o mňa nebáli. Tak si to dnes užite a spomeňte si aj na mňa, pá ♥
Katy tebe hrabe a s tým sa nedá robiť nič!
:-))))))))))))))) mein god!!! panča je spátky!!! :-))))))))))))))))))))))))))))
Oki nespala som v noci ani pol hodku, nervozna jak pred stretnutim s najvacsim sexi fesaciskom :-)))Tak ideme na to panči, som ti hovorila ze E.je ňňňňňňňňň tak sa rychlo preorientuj s ňňňňňň na aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
boooooooooooooooooooooooozeeeeeeeeeee
to co jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???!!!
:-)))))
a co som chcela??neviem,totalny vypadok, my ked sa s pancou objimeme tak si asi zaspime na pleciach:-))))))))))))))))))
neboj katusa,aj teba si najdem!!! :-)))
a to uz bude tretia svetova,revolucia, vzbura :-))))
packo palim na vylet!!! snad sa nestratim po ceste :-)))) orientacia je moja verna kamoska!! :-)))
nemozem odist..sla som par stran dozadu a placem od smiechu. baby Vy ste trieda :DD. FIRST CLASS (neviem, ci som spravne napisala). Mam Vas rada preto, lebo ste take, ake ste. Kazdy sme nejaky. a Katty, Ty nic neboj -trocha kultury cloveku nezaskodi, tak ktohovie, kedy pridem aj za Tebou (aj ked za etkou som nebola ja, ale ona mala cestu okolo mna). A uz neviem, co pisem, tak idem fakt radsej spat.
Ale pointa zostava ...lubim Vas VSETKYCH ♥♥♥♥ 9829;♥
PS : mozno raz budeme aj na pohladniciach, ako kolorit Slovenska..uf, to vyzera na nejaku zahadnu diagnozu :DD. ale to je tak, ked som tu sama a nema ma kto stopnut :DDD.JUUUPIIII
Prave ide lietadlo :DD
BRUUUUUUUUUUU ♥♥♥
inak vsimate, ze uz som nazad ????
uz sa ma nezbavite :DDD
ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň