Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panik-a

prislo..mas dalsi :)
nemas stiahnutu tu fotku, co sme sa fotili v tej papierovej mičode pre deti ? 2 opice z police..

shakt

caf gomco a vdaka! nesuvisly?? ty si vzdy suvisly az mi je to divne :-)
pojdem tiez pomaly,sadnut niekde do tmaveho kuta a skusat to..dik ze ste tu boli..pre niekoho malo,pre niekoho az prilis vela..

katty19

budem už končiť, zrejme do konca dňa, tak sa mi dobre vyspinkajte a nezabudnite: najprv tá veta o slobode a potom táto veta "koniec koncov všetko bude aj tak dobré, to platí pre teba šaktuška, pre teba pančuška a aj pre teba gomézko:)" pá

shakt

ved to katty,nechcem uz od zivota nic, vobec nic,dostala som vsetko a nevazila si to,zbabrala,vsetko zbabrem,tak naco mi nieco davat??nechcem uz nic,len mat pokoj,nic necitit,len ticho a pokoj...
gomčo na teba je lahko,dobre jedlo a si chyteny :-))

gomez

Musím fičať! S bohom ostávajteeee, mamičkine prahyyyyyy...

Zajtra budem asi dosť nesúvislý, ako letná sračka. Tak neviem, neviem...

gomez

dievky, pančulka vie ako na mňa!:) Panči, keď to bude hotové, zabúchaj na panvicu!
Urobíš ich na prírodno, len tak s citrónom, alebo máš vlastný recept? Maslo, korenia, kôpor...

katty19

šaktuška, ty to isté, prežiješ to, bude to v poriadku, tvoj život nebude stále taký rozkolísaný, časom sa začne utišovať, to bude v poriadku

shakt

katuska zase nalestila svoju gulu?? na mna sa ani nedivaj,je tam nic..ciernota cierna..ty dufas panci,lebo mas nadej, ja uz nadej nemam...sama som ju zabila.