Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

samko r.

Shaktttttttttttttttt. Cervus, teraz si ty moja dušinka keď je Etuš preč, teraz sa budeš ty o mňa starať, dobre? Tak ona už išla do Bulharska? Ani som sa sňou nerozlúčil. Ja idem z domu do Chorvátska 16.08.2007 popoludní autom, teda ak ma dovtedy neporazí z politiky, alebo iných... tak ako som ťa citoval. Dnes je celkom fajn teda aj mne aj počasiu.

shakt

samkooooooooooooooooooooooo!!! sa hras na carovneho co?? zeny ta tu zufalo hladaju!!
Etus odfrcala vcera na dovolenku! zmeskal si odlet! uz je dobre??
si si dovolil ma citovat,co?? :-))
kazdy nech si najde to co mu chyba a nech to neposerie! :-)

shakt

:-)))si mam pustit Helenku Vondrackovu??
:-)))jeeezis..akoze nic proti Helenke.. no ale,neviem...ci by som to zvladla psych. a este aj ten nazov piesni,ze Nejsem zla.. no to uz co by bolo??? :-)))To akoze ako ide ku mne??ani obklukou cez Afriku :-))
Tak vidis Katus,pred nedavnou som sa tu pytala co je to pokora a ako rychlo som na to sama prisla,ze?? Len skoda,ze takymto sposobom...hovoris,ze pokory stacilo...nemyslim si to...su veci, ktore sa neodpustaju,a su veci,ktore si ani sama nemozem odpustit...
ale vdaka a kmitaj do prace..
Nenavidim rana,to prebudenie do reality, ked len co oci otvoris zachvati ta priserna bolest a prazdnota na hrudi.. hladas co ti tak bytostne chyba,aj ked to vies,tam hlboko v sebe to vies,co si stratil a bude ti vzdy chybat..cast zo mna..
Ethel uz odfrcala:-)a ostatnym..co vam zazelat??uz viem,najdite to co vam v zivote tak chyba..len vas prosim,berte ma ako odstrasujuci priklad-ked to najdete neposerte to ako ja...
Prijemny den vsetkym..

katty19

ak máme problém, pustime si pesničku od Helenky Vondráčkovej Nejsem zlá, odporúčam, kedysi som ju moc často počúvala a práve teraz si ju púšťam tiež...

katty19

Pokora znamená aj pochopenie a prijatie svojich slabostí. Keď je niekto taký vzletný ako sme my, možu sa očakávať problémy, no pokora je tu na to, aby nás vrátila spať do hry, má nám slúžiť a nie nám ubližovať.

katty19

Dobré ránko všetkým:) pijem rannú kávu a padám do roboty. Ale ja si Vás poobede nájdem, vy moji miláčikovia:))

Odporúčenie pre šaktušku: ešte sa dá veci zachrániť. Chce to poriadny úsmev a dobrú náladu. Tejto pokory už stačilo. Aj úsmev je prejavom pokory. Mám ťa rada:)