Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

Jozefovi radsej nie! z coho potom bude slaninka?? :-))
aj ked,neviem ak das niecomu uz meno tak to asi uz nedokazes zjest,pamatam sa mali sme taku malu ovecku ked som bola mala...starky ju nazval ze Bečka
:-))lebo stale blacala :-))originalne..
nuz a jednu nedelu som zufalo hladala Bečku,az na obed ked sme dojedli mi povedali,hento bola Bečka :-(tak asi od vtedy sa masu vyhybam..clovek nikdy nevie koho zje! tak inak ani zabijacky som velmi nemusela...mne je to tak luto!!!

shakt

:-))))))))))))) tak to neviem samko, kto je teply! :-)))))))) myslela som - teply tvor-ako zivy! :-))))))) co mam s uskom? Deti v prasku! :-))))))) ci ako sa to hovorilo,ale nie..uško je moja laska!jediny tvor co ma znesie a dokaze lubit taku aka som,obcas sice kusne mrska mala,ale v zapati to olutuje :-)))
jozef hryzie?? :-))ja viem kto je Jozef! hehe vyspehovala som! :-))

shakt

:-)))))) dobry grupak! :-)))tak ja budem strazit tie rifle,dobre? :-)))
tak ta musim este viac nastvat,aby si ma vzal :-))
tebe pohlad na jozefa a mne na moje uško :-)kazdy mame nejakeho tepleho tvora,co nam prinesie aspon kusok radosti a lasky :-)aspon tie zvierata ma znesu :-))

samko r.

Ma nehnevaj, lebo zoberiem aj teba a budeme do trojky. (grupák) Ozaj vieš ako vyzerá ruský grupák? To sa dvaja milujú a tretí stráži rifle!

shakt

no skusim samko,aj ked Etus by s tym urcite nesuhlasila a nezvrila by mi svoj pokladik,bo ma uz asi celkom slusne pozna :-)) jaaj moj,o mna sa treba starat, ja som ako male decko,vacne sa musi niekoho drzat aby som nebacla,lebo ak bacnem ako teraz nie a nie sa zdvihnut,niekto musi oprasit kolienka a tak...len problem bude asi ten,ze to nikomu nedovolim!
no vidis,nerozlucil si sa a vcera sme aj cerveny koberec natiahli aj laskou to tu ozivili! vies ake je to krasne ked si zeny vyznavaju lasku?? mohli by ste si z nas brat priklad! normalne na plnu hubu, plno slov,ziadna hanba,ziadne frajerinky a ziadna hrdost! :-))
no do Chorvatska by som sla aj ja... tisko zavidim! Hej si spominal,ze tam chodis tusim kazdy rok?
Neboj neporazi ta,od takych veci sa musis odosobnit lebo ti to znici psych. zdravie :-)som si vsimla vedla,serotonin zabral?? :-))