Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-)suhlasim samko!! aj ked...si to predstavim :-)))))))) a tich navstevnikov! :-))to by bola riadna haluz...
Jozef je večný, postavíme mu mauzóleum!!!
Jozefovi radsej nie! z coho potom bude slaninka?? :-))
aj ked,neviem ak das niecomu uz meno tak to asi uz nedokazes zjest,pamatam sa mali sme taku malu ovecku ked som bola mala...starky ju nazval ze Bečka
:-))lebo stale blacala :-))originalne..
nuz a jednu nedelu som zufalo hladala Bečku,az na obed ked sme dojedli mi povedali,hento bola Bečka :-(tak asi od vtedy sa masu vyhybam..clovek nikdy nevie koho zje! tak inak ani zabijacky som velmi nemusela...mne je to tak luto!!!
To som rád, že poznáš takú osobnosť akou Jozef je. Čo myslíš, pomohol by mu lecitín:-)))))))?
:-))))))))))))) tak to neviem samko, kto je teply! :-)))))))) myslela som - teply tvor-ako zivy! :-))))))) co mam s uskom? Deti v prasku! :-))))))) ci ako sa to hovorilo,ale nie..uško je moja laska!jediny tvor co ma znesie a dokaze lubit taku aka som,obcas sice kusne mrska mala,ale v zapati to olutuje :-)))
jozef hryzie?? :-))ja viem kto je Jozef! hehe vyspehovala som! :-))
Kto je teplý????????? A čo máš s uškom?
:-)))))) dobry grupak! :-)))tak ja budem strazit tie rifle,dobre? :-)))
tak ta musim este viac nastvat,aby si ma vzal :-))
tebe pohlad na jozefa a mne na moje uško :-)kazdy mame nejakeho tepleho tvora,co nam prinesie aspon kusok radosti a lasky :-)aspon tie zvierata ma znesu :-))
Ma nehnevaj, lebo zoberiem aj teba a budeme do trojky. (grupák) Ozaj vieš ako vyzerá ruský grupák? To sa dvaja milujú a tretí stráži rifle!
To bolo len obrazne. Mne stačí namiesto serotonínu pohľad na Jozefa.
no skusim samko,aj ked Etus by s tym urcite nesuhlasila a nezvrila by mi svoj pokladik,bo ma uz asi celkom slusne pozna :-)) jaaj moj,o mna sa treba starat, ja som ako male decko,vacne sa musi niekoho drzat aby som nebacla,lebo ak bacnem ako teraz nie a nie sa zdvihnut,niekto musi oprasit kolienka a tak...len problem bude asi ten,ze to nikomu nedovolim!
no vidis,nerozlucil si sa a vcera sme aj cerveny koberec natiahli aj laskou to tu ozivili! vies ake je to krasne ked si zeny vyznavaju lasku?? mohli by ste si z nas brat priklad! normalne na plnu hubu, plno slov,ziadna hanba,ziadne frajerinky a ziadna hrdost! :-))
no do Chorvatska by som sla aj ja... tisko zavidim! Hej si spominal,ze tam chodis tusim kazdy rok?
Neboj neporazi ta,od takych veci sa musis odosobnit lebo ti to znici psych. zdravie :-)som si vsimla vedla,serotonin zabral?? :-))