Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ťapka je aj "ploskačka" rumu.
Matka Zem!!! Veď tu ho už pozná každý. No, blížia sa pomaly tie najvyššie volby, hádam ho prihlásim, nie?
ťapky, ťapky sú inak aj cestoviny, sú to aj ponožky a sú to aj oni, tam:) idem si na chvíľočku oddýchnuť, potom si urobím kávu a veeeeeeeeeeeeeeľmi hlboko sa zamyslím, čo ďalej:)
a vy, všetci strážte! a ty z diaľky neprizeraj!
Ďakujem, odovzdám Jozefovi pozdrav. Pančuška a to si myslela riťku? Lebo inak neviem s kým sedí Elka v rade.
a pozdravujem Jozefa:D
kedysi som pozerala nasmu prasatu do oci a skonstatovala som, ze je ako clovek. a dedko mi na to povedal, ze prasa nemoze byt clovekom, ale ludia svinou ano :D
ale uz fakt idem..musim sa dat dokopy, idem na veceru..viete, naucit sa jest priborom a tak :DDD.♥♥♥
Vééééééééľmi!!!!
jaj a este cosi..nevyhybam sa nikomu a nicomu..len sa drzim horoskopu, citim, ze dnesok mi sadol...a nechcem uz viac dosrat dosrate (sorry za vyrazy), tak stojim kusok dalej..kiez by som to urobila uz davnejsie. ♥
cafte lasky moje ♥
bola som v kine :DD
neodolala som reklame..ak si myslite, ze mate dosr.. život, pridte sa pozriet na S...asi tak.ale aj tak sa necitim lepsie, ale co uz..kto chce kam, pomozme mu tam :DD.Ale aspon kvoli mne nedali sklenenu basu na mesto ..zatial. Idem sa..Pa. A inak etka celu cestu zrejme stikala..v case jej nastupu do busu som este sedela na posteli a sedela som tam aj v case, ked uz boli v BA. tak ak budete mam nocne mory budu menej hrozne ako ja -len povedzte, budem Vas strazit..no nie Vas, ale Vas spanok. Tak sa pracem kade tažšie. L U B I M V A S
to ano!:-)) a vsetci sa budu klanat.... Jozefovi:-))
samko ty moc rad politikov,ze? :-))
Každý s kyticou a hlavne tí predstavitelia národov.... a tie úklonky.:-))))