Chcem si umyť ruky

katty19

no, je tam toho, raz sme taxíkom so žiarlivou kámoškou sledovali jej milého a keby si videla ako sa tá vie rozbehnúť, sánka by ti badla, prisahám ako z filmu, nič sa netráp, ja som rada, že exoti ešte nevymreli:) život by mi prišiel hrozne nudnýýý:)

shakt

nie katus,toto nie,vinna som iba ja, viem to,nevies co som spravila aj ked nikdy nepochopim ako som to mohla..dokazala spravit..nie!vinna som iba ja!
ukazujem prstom na seba!a ja ta prosim nevin nikoho ineho,ani teraz ani v buducnosti,ak by sa daco...
do kelu nevidim a uz nevladzem,lieky uz zacinaju ucinkovat,ale este..
nie som slobodna katty,lebo stale citim to co citim,okrem bolesti..a vies co je najhorsie? ta hnusna nadej,aj ked rozum vie,ze je zbytocna,predsa tu je.. nechapem to..jednoducho to nechapem.. idem uz,lebo uz nevladzem..
mam ta rada a netrap sa koli mne,ja vazne za to nestojim,to mi ver..o par tyzdnov by ste si ani nespomenuli na nejaky Shakti..
Dobru..aspon tebe..

katty19

šaktuška, tvoje meno bude očistené, nie, klamem, tvoje meno je už čisté, lebo si oľutovala a ostatné trápenie vynechaj, už nie je potrebné, si voľná a slobodná, dievčatko:)

katty19

moja milá, celú agresivitu si otočila proti sebe! STOP!!! mi chceš povedať, že tí, ktorí boli pri tom, sú nejakí svetuškári? že oni nepochybili? že nedokážu pochopiť pády a vstávania? kto to bol? ukáž na neho prstom a ja ti ukážem ako vyzerá blázon!

katty19

a, ešte ťa musím opraviť, nič si si nezaslúžila, alebo keď, tak v tom prípade si uvedom, že kvoli našim pádom by si mali aj iní spytovať svedomie, nikdy v tom nie si sama!!!

shakt

Moj momentalny zdravotny stav ani poznat nechci..radsej..ako dlho sa da nieco skryvat..toto som uz raz zazila katty, ty vies...len vtedy ma z toho niekto dostal.. a preto si velmi dobre uvedomujem,ze ani vtedy by som to sama nezvladla a nezvladnem ani teraz,ale aby bolo jasne toto nepisem preto aby ma niekto zachranil,lasku si nicim nevynutis..a i tak si to nikdy neprecita..
myslela som ze to bude horsie katty.. vychodisko neexistuje..nie pre mna.. uz som prilis daleko katty,zasla som prilis daleko..a uvedomovala som si co robim, kam ma zenie to trapenie a bolest a nezastvila som to,nie,pretoze viem,ze som vinna..
prave to-kopec negativnych skusenosti mi znicilo jednu pozitivnu,strach...strach vsetko znici,pokial mu dovolime ovladnut nas..
dakujem katty ze si tu bola..ako vzdy.. uz musim ist,dat si lieky na spanie a dufat,ze nepridu opat v snoch moji demoni :-)rano sa zobudit s bolestou a prazdnotou,nejak prezit den a dookola, kym este vladzem..
mam ta rada,aj panči,aj Ethel,vsetkych..