Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
panči, ja som tu vedľa, ale inak poctivo sledujem, keby dačo okamžite ťa informujem ;)
aa, vidim, ze tu nik nebol..zrejme sa nik nevie preklikat cez toho macka s bolavym podbruskom:)). inak asi by som na nespecifikovanu bolest v podbrusku nedava nic teple :)
hmm, cisty alibizmus..bo ja Vas potrebujem...a teraz trochu cisteho vina- velmi, velmi by ma potesilo, keby sa mi ozval bobec. Myslim to uprimne, zo alt 3
taaaaaaaaaaaaaak este oneskorenejsie:).....Vianoce uz boli, tak krasny a uspesny rok 2013:)..kto potrebuje, som tu stale :D
trocha oneskorene, ale aj tak, krásne sviatky priatelia :)
hej, hej..aj napriek veku stale nedospela :DDD. JUUUUJ dievcata a chlapci, MILUJEM VAS
stará klasička pančita dolorez :D
:)))))))))
noo tak kym som odpovedala, nasla som sa v niekolkych reklamach :)))
Kati, takze pokrok -moje baby potrebuju smeny, takzea na Vianoce j Silvestra mam volno..ak sa Ti podari prist sem, mozem sa Ti venovat 24 hodin denne..mozeme robit, co sa nam zachce-mozeme ist pozriet Dee s babatkom (nooo, presvihla som jej narodky, hanbim sa jej ozvat:()...jednoducho na co ukazes, to Ti splnim...TESIM SA
takze pis, pis, pis..lebo Ta zje MYS
alebo si tu so mnou pokecali :)