Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

:-)))) patracia akcia uspesna! :-)))))))
ty moj Sherlock :-)) kde mas Holmsa?? :-))
Ludia ono to stale trva a trva a trva ako sviezi dych :-)))))))))))))))))))))))))))
sibe mi stale!!!
ful tu je vsetko zakaslane,zislo by sa vyvetrat :-))) mal by tu preficat gomco a vniest trosku cerstveho vzduchu!
no co panči?! uz sa na"niecom"potis???
:-)))) ja sa potit nemusim :-)mne by to aj tak nepomohlo a zrejme by som sa ani spotit nevladala :-)))
vrrr nie a nie mi odoslat moj prispevok!
ale som sikulka a technicky velmi zdatna
:-)))tak som ho nestratila lebo uz si nepamatam co som pisala!
Inak aj by som ta Ethelus objala ale bojim sa ze sa nakazim :-)) a asi som zabudla napisat,ze ma mrzi ze si si doniesla z dovolenky takyto suvenir...

panča (ako myš)

jej, prave som tu videla, niekto tu (vedla) ma nick ako meno mojej dcery :D.No toto..Inak som chcela nieco napisat Shakti, ale taka som pomotana, ze som zabudla, co to malo byt :DD.

Majte sa, kto potrebuje, nech sa lieci a ja idem spat.

Jaj, uz viem -nie stare dobre casy v noci..neda sa mi v noci spat, lebo ma drhne ako kura :DDD

panča ukašlana :)

CAFTE SA :DD
jasne ze Etka ma :DD
:DD ja sa mozem smiat len virtualne, nazivo to nie je mozne.
A dufam, ze Ti nemusim hovorit Shaktulik, ze som rada, ze Ta vidim..LT

PS : o poteni viem svoje, znova mam horucky :(, takze sa potim ako ..ani to nejdem pisat, blee :((

shakt

Zalozme si tu svoj vlastny lazaret dievcata!! :-))
Ethel vítam spat!! Napato sme ocakavali tvoj navrat,ale toto sme teda necakali! Tak sa nejak liecme,aj ked ja viem co by nam pomohlo! :-))pockajte,dosmejem sa... asi bude dobre,baby jagy,lebo opat som to ja! :-))takze pomohlo by nam,silneeeeeeee vypotenie :-))) zvysok si samozrejme domyslite...
jaaaj...
boze fuj,je to tu sami bacil,clovek ked sem dojde aby si dal rúšku :-)) bleeee bacilonosiči jedny!! :-))este tu niekto aj soplik nechal.. :-)))) a toto uz co je?? sibe mi ako za starych cias. :-)
sup sup dievčata do posteli a potit potit potit,bohuzial musim skonstatovat ze iba Ethel ma vhodnu pomocku! :-)))))
Takze sa z nas vylieci ako prva,stavme sa!
a ty nespachtos,tebe sa co vracaju stare dobre casi??mas maila :-)neboj sa, kludne ho mozes bez utisujucich liekov precitat :-))
katuska je skontrolovana :-))))dufam ze kontrolovalo opacne pohlavie!!!
dami sa vratila z vyletu...pekne,gomco samozrejme"pracovne"vytazeny :-))
dako nas malo ostalo...uz nie sme ani siedmi statocny :-)))
a samuskovi dakujem za to co napisal po mojom poslednom prispevku!! :-) gentleman,tento chlap urcite este nosi zenam kvietky!!
oki idem...kam?? :-))))))))))))))))))))
ok ludia,co mi je?? :-)))) toto neni z liekov,vysoke teploty tiez nemam...
aleeeeeee co kaslime na to,nehladajme pricinu,tu aj tak nikdy nenajdeme, proste som sibnuta :-))
papa a zdraviu ZDAR !!
gomco nejak sa ti tie vyrobky kazia!!!
Treba premastit :-))))))))))))))))))))