Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
už tu sedím hodinu,lebo som tvorila recenziu v jednom nemenovanom fóre....
lepšie? Ano,lepšie ako včera....a dúfam,že zajtra bude ešte lepšie,lebo pôjdem do nočnej..
soplíky máme na rozdávanie...nezaberá ani stará medicína-čajíky....papám ATB..kvapkám si aj do uší,lebo mám plnú aj Eustachovu trubicu..bleee...a ak si myslíte,že sa budem potiť pri svojej polovičke..ha..nebudem,aj on je choručký....bobáčik môj
ahoj bu bu :). Je ti lepsie ?
bu bu bu
..no my dva chore mozgy :D..My sme sa dlho hladali :D. Ale neva, aj picasso umrel nepochopeny a ja ho aj tak milujem. Asi ani dnes nebudem spat, lebo nemozem este lezat..tak len tak pochrapkavam posediacky..parada to je..
No sia soploška :-))))
dnes budem nespachtos asi ja...naco lezat v posteli,ovce su uz vsetky davno spocitane :-))))))))))))))))))))))))))))
si osud z teba robi dobru prču moja!
hej viem z ktoreho mesta...zlato neboj nic nekonci...nas caka este sakramentsky vela vyletov!!!
Neboj,ja prezijem aj toto...aj ked dnes ma niekto surovo a hrubo odfajcil- "Ty sa budes rehotat aj ked budes umierat!"
A co mam revat?? Revala som uz dost, a to mi aj tak teraz nepomoze!!! Inak ma to jednu vyhodu,nemusim si davat make-up, aj ked obkreslene oci ciernymi tienami..tak tak akurat na maskarny :-))
pohoda,ked nejde o zivot nejde o nic!
:-)) alebo zeby o zivot skutocne islo?
:-))
ale pekne pises soploška :-))suvisle az mi je to divne!!! boze dufam ze sa neurazis :-)) jaaj uz mam na teba cosi pripravene! tes sa :-))) dnes sa mi to zrodilo v mojej chorej hlavicke :-) takz e si vies predstavit ake to bude majstrovske dielo a tiez pekne pisem suvisle,pismenka preskakuju ako same chcu..
a ziadny siedmi statocni,ostali statocne uz iba dve,aj ked na smrt chore :-))
tak ja neviem...bru vsetkym co mozu spat a nam co spat nemozme Do strasenia!!
:-))
na prd, nie na pred
sia
hogy vagy ?
aby ste videli, ze nekecam :).
ja sa mam na pred :). ale diostala som Lazenske oplatky -hadaj shaktulik z akeho mesta :(- Asi aby som nelutovala, ze tam nemozem ist..jaj tie indicie ma zabiju
haloooooooo
marodiiiiii!
:-)))))))))