Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahojte moji mili vratila som sa z vyletu,lebo najlepsie je,urobit si zmenu .A ked sa na mna nieco ruca ci mam pocit,ze mam dost vsetkeho pride pre mna nejaky anjel alebo zbalim haky paky a idem aj sama
Ahojte lásky moje..dnes naozaj len na skok. Babulka, neblazni -aj vcera sme s Katty dufali, ze sa zjavis.Ako Ti je ?
Inak trosku ma mrzi, ze som zabudla..ak som spravne pochopila (inak : bol by to zazrak !) -MILLI mal vcera narodeniny. Tak aspon takto dodatocne -VSETKO NAJLEPSIE.
Idem nazad do postele. Drzte sa, lubim vas ♥♥♥
Mňa to náhodou zaujíma či si tu a trápilo by ma keby nie!!!
Este stale zijem a dycham...to aby ste vedeli,nie ze by to niekoho zaujimalo alebo trapilo,tak preco to pisem? neviem..
Mozno sama sebe,aby som tomu uverila..
Nelepsi sa to,sakra vobec sa to nelepsi, doriadila som sa poriadne,zajtra si pojdem dat vynadat mojimi lekarmi..
ludia uz zacinaju na mna pozerat,ze nieco beriem,este ze sa ochladilo a mozem mat dlhy rukav,vypadam fakt krasne...
tak sa tu drzte,obcas sa sem doplazim a kuknem,ale ako vidim,prazdnota je vsade,kam pridem...
cmuk vsetkym,dajte si to kam chcete :-)
poslusne sa odplazim spat do postele..
vidite ako sa plazim? a pri tom vam mavam? :-))
kámoška sa mi smiala, vraj čo budem robiť, ak nebudem vedieť, no tak zaimprovizujem, nie?:) chichi údajne stále improvizujem:))) no už odchádzam, majte sa krásne a liečte sa! baby jagy!:)♥♥♥
keď ono to aj bolí toto učenie:))))
no neučím sa, neučím, keď vám nabudúce poviem, že sa idem učiť, neverte mi, niekde sa zašívam:)
ja som fakt ako buli, stále hovorím, že sa už učím a neučím sa; včera som si do jednej v noci robila peeling tela, tváre, dávala masku na tvár, upravovala nechty, chodidlá, ruky, vlasy, natierala sa mliekom, no som OK? som zvedavá, ako to všetko zvládnem, zajtra mám kontrolu, ale ja vám poviem, zvládnem to, neverili by ste aká som ja šikovná:)
no, všimla:) keď niekde uvidíš katty19 foť tiež, prosím ťa:) DJ, chichi, to by bol DJ, asi samé uspávanky:))
dobré ránko:) zachvíľu padám do práce, u nás tak pršíííí, vyzerá na celý deň
no neva..videla si mena ,,didžejov " ?
Aj ja sa idem zahrabat, lebo tu zaspavam.Pa, dobru noc , teda vlastne prijemne ucenie :). BRU ♥