Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

no nie že na záchode, ale pri počítači, šaktuš:))) ja nemám rada tie alkoholické výpary, ale účel svatí prostriedky:))))))))))

SHAKTI

ej ale vam ide,hlavne Katuske :-)auuu aj by som sa smiala,ma trosku naplo ked som si precitala o alkohole...bleeeeee som sa vygrckala dnes z podoby-farba mojej pokozky= zlto-zelena :-(( sjupeeeeer!
hehe Ethi dalsia spolocna vlastnost,tiez som po alkohole besna-preto radsej nepijem..niekto neskodny-niekto besny
:-DDDD
no nic,idem zalahnut..neviem z coho mi je..zeby Matko doniesol nejake pokazene cokoladky?? zabijem hoooooooooo!!!
:-DD ale nie,on je peknucky,taky cukricek-ked mu to poviem,tak ma chce zabit on :-DDDvlasky dlhsie nez ja :-DD
a tak..proste sa uplne minul mojmu tipu
bluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuznim!! to zas bude eroticka noc :-DD
papa cmuk..
samko-vasa idyla ako u nas-len suseda nenacapena na spajzovom okienku ale na hajzlovom okienku :-DDD sorry za vyraz..v tej miestnosti som dnes stravila skoro cely den :-DD krasna...aspon som si obzrela obkladacky :-DD dobre idem uz..
stale som tu...
este stale ...
este....
a este....
a........
:-DDD

katty19

no ja neviem načo tam chodíš:))) ja som iba tu a sledujem svoje intervali čkania:))) dobrú muziku som si pustila:)) kde jsi?:)) celou noc, kde jsi?:)))

samko r.

No tak pani vedúca išla na návštevu, išla mi tam pripraviť pôdu a ženích ma odoháňa od PC. Tak a kopla ma múza, už by si to mala mať v PC, lebo som pozeral TV noviny. Ozaj, ako vyzerá tvoja besnota keď si vypiješ? Tu som to niekde čítal Ethelka. Letím, pááááááááá.