Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Shaktuška...viem čo ti chýba a začína aj mne:-DDD
a ten vymyselnik uz je mimo tvojho osobnostneho pola?
Damaxy,chceš vedieť čo robím v nočnej?:-))) Kadečo ma napadlo teraz,ale v podstate dávam pozor,aby nezhasla sviečka...obrazne povedané...
mozno citame podobne veci a mozno mame aj podobne cesty k poznaniu
konecne nech uz ludia pochopia ze musia najprv milovat seba a potom dokazu aj tych druhych a mne je lepsie ale ja ti hivirim to je pre mna skola ked sa tak ponaram a vynaram
:-)mudre dievca..len mi chyba siva :-DDDD
dami lepsie???
ja nejak kolisem...ale to bude cistou unavou..ked nemam uspokojene vsetky MOJE zakladne potreby :-DD tak mi sibe,som nevrlla,depky a tak..
idem k jedinemu tvorovi,co ma dokaze milovat taku aka som a nikdy ma neopusti..kiez by boli taky aj chlapi,ze?? :-)
mimochodom precitala som si jeden sjuper clanok..maly uryvok..
"Kazda laska musi zacinat sebalaskou!
Inak budeme podvedome pritahovat take tipy ktore nam ublizia.."
sakti a siva
16:10 ahoj dami-ved prave..vies co znamena ,resp.kto je SHAKTI??
vymyslel mi ho jeden uzasny clovek...a neviem ci ho nezmenim,lebo mi ho dost pripomina..
ahoj moja..
ahoj katty,ahoj lilith..nepozdravila som,hold slusne vychovanie,ale kamoska mi donesie knihu,tak slubujem ze si to nastudujem!
katuske dakujem za jej "slova"dnes to tu krasne viedla..nie ako vcera,ked bola opita ako mlok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co sa deje?? v podstate nic...len ma "cosi"rozrusilo...len mi "cosi"chyba.. a uz ma nebavi toto "ich"spravanie...ked ma odlozia a ja musim pokorne cusat v kute a cakat ako sa rozhodnu..nie som vec,ale clovek,citiaci,trpiaci...ibaze nikoho netrapi a uz vobec nezaujima co chcem ja a co citim..nik sa nepyta..na mojom nazore predsa nezalezi...
"Koho Boh najviac miluje,toho v trapeni navstevuje!"
mna a moje slniecko by mozno mohol o kusok aj menej milovat :-)
Ludia ja by som tak chcela prezit aspon tri dni v pokoji,bez problemov..nemozne..
v podstate ja som v poriadku,len niekto koho velmi lubim neni..a vlastne ani ja nie som..
je to fuk..idem sa trosku prevetrat, upokojit...
mam vas rada...s panči som to mozno prepiskla a to ma tiez trapi,ale vzdy poviem co si myslim..co uz..to som ja..najprv sa otvori klapačka a az potom to dojde,pomalicky a horko tazko,do tej sedej kory tam hore...
a od teba si ja moja oddychnut v ziadnom pripade nechcem!!! ked tu zasvietis hned som pokojnejsia..sa trosku aj zlaknem a zacnem byt dobra,posluchat :-DDDDDDDDDD
vidno???
zima ako v decembri sakris :-DDaj ked idealna teplotka pre mna,len mi este "oscar"na oblohe chyba..za to asi budem taka nabrumčana,ale som aj nevyspata, unavena..musim cosi nastudovat..a je to dost tazke na pochop..
pa...cmuk..vecer..