Chcem si umyť ruky

panika

jaj :DD
tak ine : Zeno, cis drzala prisahu ? :DD nic ine si z toho nepamatam..iba ze ho potom zahrabala pod prah a porusila prisahu :)

ethel

booože..som si prelistovala tieto témy...fakt sa chcú všetci zasamovraždiť?! A pritom vonku tak krásne svieti slniečko:-)))

SHAKTI

no ano-ale aby sa jazvicka rychlejsie a krajsie hojila-tak na to repik..inak ja bylinkami liecim aj mojho psa..
na hnacku a zvracanie-pekne papa sucharik namoceny do kamilkoveho caju a zvykne mavat na labke-ked je nervavy :-DD zo mna-fakt davno nebol!! :-DD olizuje si ju a az to ma cervene a praska mu to-tak mu to tiez natieram repikom atd. uz som si zacala aj pestovat vlastne bylinky-taka sa z nich teskam!! bude zo mna stara dievka- bylinkarka :-DDD sestra mi vravi ze som striga,len namiesto ciernej macky mam psa :-DDD

babenka

letim ako triskac,pozdravujem shakti,pretoze som zaneprazdnena a inak tu naviac prsi. mam navstevu a tak sa vytesujem z toho a vsetkeho ineho.
paaaaaa samko. Jozef je jednicka ;-)

damaxy

sakti ja mam na to vetu :keby vedel konat a rozmyslat inak tak by konal a rozmyslal inak,vsetci dospievame a tak tiez este jedna moja veta treba nechat cas podrast.a sakti nemas ICQ by sme mohli sj mimo sa porozpravat ak chces a mas

SHAKTI

krasne si to napisala dami..presne tak..ja nikomu nic nevnucujem,len ma vie straaaaaasne dozrat,to ked chcete niekomu pomoct,minate na neho energiu a ten niekto...nepochopi a nepochopi ani za toho otca :-DDci ako to hovori moja babka :-DD
svojho mena sa drzim,neboj.. :-)

damaxy

nebudes Sakti nic potrebovat pretoze ti stehy vyberu a pekne sa ti to zahoji a tak ako to ma byt,ja si nepripustam ze by nieco sa malo diat inak ako dobre preto mi je dobre.Ja si myslim,ze na svete je len dobre prichystane a tak furt chodim len do tych koncin