Chcem si umyť ruky

damaxy

som myslela B----a S------ca Samko hadaj je tam vela a a o prievidzi som minule pocula pesnicku a nielen o tom keby som nasla ten link spieva sa tam najvecsia diera je prieeevidza a dubnicaa a neviem co

ethel

Ja som dnes zavolala spolužiačke z dedinky pri prievidzi,lebo budeme mať stretko zo školy po....rokoch a tak som si aj na teba Samko spomenula.

SHAKTI

:-DDDDDDDDDDDd uz som sa zlakla dami,ze ste taky dobri a mate jednu polikliniku pre katolikov a druhu pre evanjelikov
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

panči tak ahoj moja..

samko r.

Ethelka, sľubujem, klobásy sa nedotknem. Ale aby som nedopadol potom ako tí bačovia! :-)))))))))). Damaxy, neviem čo si myslela aké mesto, ale ak si myslela Prievidza a okolie tak áno. Ale ešte mám do zajtra dovolenku, tak neviem čo sa v mojom rajóne deje, lebo na protest do Prievidze do skočenia dovolenky nechodím!!!

damaxy

a mame aj kostol a aj druhy kostol pre evanjelikov aj katolikov a mame aj polokliniku aj pre katolikov aj pre evanjelikov aj pre veriacich a neveriacich aj park

SHAKTI

samko mozes :-DD kludne si do mna pichni
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a potom ti ukazem aj tu dieru
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
no fuj Shakta..kulturne!! :-DDDDDDDDDDDDD
ked ja si toto nemozem odpustit :-DDDDDDD

dami to mam aj ja!! za domom rovno les
:-D pche vy mešťania nam mozte tisko-ale aj nahlas!nech pocujeme!! :-DD zavidiet!
samko ukaz aj nam,my musime posudit ci si chlap alebo nie!! :-DD