Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Kockáčik,naozaj to potrebuješ? Cítiš sa po urážaní lepšie?
Nie lilith...on miloval svoj sen,cosi si vysnival a potom ked sen sa stal realitou jeho bublinka mu praskla a tak teraz...
proste chlap...
on nezije zivot niekoho ineho...on zil svoj sen a zrazu sa mu ten sen rozplynul,pretoze nedokazal snivat s otvorenymi ocami iba so zavretymi..
:-D tak teraz si ma dostal, podobať sa?neviem to čo ty,nemám v hlave tolko múdrych myšlienok,teda sa líšime...
shakta, preco sa len vytesujes z toho,ze sa musis ozyvat a recami si dvihat ego? zato,ze ti dali vsetci chlapi kopacky sa este nemusis stavat na zadne.
ak prestanes milovat,tak si nikdy skutocne nemiloval !!!
Chichi,ja tak zbožňujem,keď mi niekto hovorí,čo si myslím... Mám hovorcu :DDD
Shaktulka..aj ja ťa mám rada:-))
ethel, je nemožné milovať po druhý raz to, čo sme naozaj prestali milovať.
neziadal som o nic. je to jedno, kde ma priradíš. dnes som tu a zajtra nebudem. na mene nezáleží, len, je potrebné trochu sa podobať, aby sme si rozumeli, ale trochu sa líšiť, aby sme sa milovali.
posluchni mamcu-vo vasich vyrokoch je pravda a nie iba to-ale aj nadej!! Lebo iba ten co pochopi,skutocne pochopi mudre slova-a iba ich nehovori do vetra,nezakryva nimi vlastnu neschopnost,iba ten ich zuzitkuje pre seba a vlastnu krajsiu buducnost!