Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no vidíš,takže existuje a ty miluješ,len tvoje city neopätujú..možno by stačilo ich niekomu vyjadriť!
Priateľ pre mňa prestáva byť priateľom, keď k nemu strácam rešpekt a dôveru, kamarát pre mňa prestáva byť kamarátom, keď sa s ním nedokážem smiať a známy pre mňa prestáva byť známym, keď si s ním nemám čo povedať.
Láska pre mňa prestáva byť láskou, keď ma zabije.
nie som Shakta ale Shakti a neviem o tom,ze by sme si my dvaja niekedy potykali a ovecky sme spolu tiez nepasli..
modzog a srdce nie su vobec prepojene!
Kazdy si zije svoj vlastny zivot..este si nezazil aby ti rozum nieco hovoril a napriek tomu si srdce robilo co chce???
Láska je zo všetkých vášní najsilnejšia, lebo súčasne útočí na hlavu, srdce i telo.
ale shakta, láska ničí rozum. Mozog a srdce sú ako spojené nádoby presýpacích hodín: keď sa jedna naplní, druhá sa vyprázdni.
Milovat mozme iba to co dokonale pozname..inak je to iba sen,ktory sa rozplynie a ostavate sklamani..lebo nemilujete ruzu ale iba vas sen o ruzi... no zabudate na jej trne..
velmi lahko,ale ruže krásne voňajú.....ublížila ti?Velmi?A vie o tom?
Kazda ruza ma trne a to ju robi tym cim je-dokonalou nadhernou vonavou ruzickou..
milujme ju taku aka je,ak si chces iba privonat musis ratat s tym,ze sa popichas..kazda ruza sa brani obycajnemu privonaniu...
Lož je nanič, lebo oklame iba raz.
Takéhoto ho nepoznám,ale on ma pozná...len teraz ktorý z naverbovaných to je:-DD