Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
tak idete hajkat?no nevadi pojdem citat Vrchlickeho mnam take fajne cele popoludnie som si citala a potom som nenapadne plakala no co poviem super den ale vazne aj radost aj slzy to je dar
Shaktulka...tuším viem kto to je,tak ho potrbujem nahovoriť na plávajúcu podlahu:-))
dami nechaj tak-on ani nevie co to Shakti znamena..dami tak ja mam tento tyzden plno doktorov na plane..z jedneho uzasneho sexu sa liecim totizto uz druhy mesiac :-DD
takze zajtra idem navstivit nasu krasnu nemocnicu-dufam posledne sono a uz ziadne injekcie,lieky atd.lebo uz toho mam plne zuby a snad mi aj stichy vyberu..
shakta takze nejake komplexy a strachy.nevyrovnana zo vztahov, sak vravim,ze to dotiahneme.take letia najrychlejsie
sakti chlap ti je dobra vec...ja by som ti vedela porozpravat a ked niekedy ze aj mudry chlap no...
ahoj dami...
a uz si ziadnym hnusnym svabom nenecham ublizit...ale dobreee verbujes Etka..fakt..
dobru noc..
ale este jedno sakti nemozes sklonovat za sakta to by si urazil bozstvo
volakto vraj hovoril ze pocasie na tyzden o nicom?tak si naoplanujem nejakych doktorov aspon jedneho joj odkladam uz od jula
dotiahneme do stastneho konca alebo aj zaciatku.
adresy nesledujem,je to nad moje zaujmy.