Chcem si umyť ruky

gomez

mám taký plán, aby sme si aj niečo z tohoto večera zobrali na analyzovanie v spánku: kockáčik je dosť roztrieštená a nestabilná osobnosť. Protichodné vyjadrenia a nedozretá prezentácia asi cudzích, i keď osvojených slov ma vedie k presvedčeniu o vratkom egu. Dávam hlasovať: mám to tu a teraz rozobrať? :)

jaja

ahojte a specialne zdravim Shakti=Dvelmi rada ta totiz citam a hoci nemam ani 20,tvoje zmyslanie mi je velmi blizke,aj to ako radis inym ludom,uz sme mali tu cest trosku popisat a popozerala som si prispevky aj v inych temach,ktore som nemala moznost este precitat a poviem ti,ze urcite budes v zivote stastna ak si uz doteraz prezila hocico,a zo srdiecka ti to prajem.

°°°°

shakti, ty si na to nezabudla, co som ti napisal vcera. viem, ze o tom premyslas.
Ale, ak sa zmením, zmení sa svet, a ja nechcem, aby si sa s nim zmenila aj ty.

SHAKTI

vies lilith...nikdy nepochopim ludi ako je ona...taky clovek nikdy nic nestratil,nikdy nepochopi hodnotu...iba laskou sme zivy,iba koli nej sme tu,iba ona ma zmysel...

SHAKTI

zostan ak chces..ak chces ist tak chod.. kazdy clovek po sebe musi cosi zanechat ak mas pocit,ze si povedal co si mal,zanechal co si chcel,niekomu nieco dal..chod a neotacaj sa..