Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nie nepozname,ja som nikto..:-D
mozno sme sa aj poznali,co ja viem,zabudla som :-DD
ja som vymenila malo pouzivanu kucharsku knihu za mamu :-DD
Jeeeeeeeej,Shakti,ahoj! Ja nezabúdam! A kto si,sa poznáme? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDD
:-DD
dobre dobre mamca,ved klud!! Tridsiatnik je teda tvoj :-DD
Ale taky 70-tnik,to by nemuselo byt zleee!
Mohla by som si od rana do vecera hovorit co chcem-aj tak by ma nepocul,mohla by som vyzerat ako chcem-aj tak by ma nevidel, problem vidim len v tej slabsej fyzickej zdatnosti..nerada by som aby mi to umrelo.. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
oki zakladam teda firmu BLBOST s.r.o.
:-D vyplaty robim vyhradne iba ja! Mamca ma na starosti strategiu nasej firmy
:-DD ale zrejme ju uz zabudla..
Vymením zachovalú,nepoužívanú knihu Obrázková kuchárka za funkčný Hrnček var! alebo Obrúsok prestri sa! Škvrk,škvrk...Súúúúúúrne!
A ja že som tu sama...Som sa chcela rozvaliť...Ale no,tak sa teda pomknem :DDD Ethelík,v rámci globálneho otepľovania dôrazne varujem pred usmažením sa v akomkoľvek aute čiernej farby :))))))))) A treba ho často umývať...Na toto je dobrá tmavošedá metalíza.Kamoška má Mazdu6 takej farby a autíčko je stále blýskavé... Komu je zle,treba ho milosrdne doraziť,nech sa netrápi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Juj,chúďa dieťatko,asi škola nezapasovala,treba izolovať od takej pliagy (názor môjho dieťatka..zatiaľ zdravého,vraj v rámci prevencie..)
ahojteee....dieťatko sa mi zobudilo s teplotou...niekto ešte dospáva a je mu zle:-D Preto nepijem!A keď tak len decentne:-DDD
Občas tu vykúka slniečko..dáva mi to energiu a tak ma osvietilo,že už viem aké auto chcem:-DDD Clio-čierne!
Prajem pekný dník..dnes mám nočnú.....
..A ďakujem za včerajší večer!
O.K. Shaktuľ,máme to za 4. Až sa raz zamestnám v nejakej firme,pravda mi budeš počítať výplatu? :D Ak už blbosť máš,nestrácaj optimizmus,aj s tým sa dá niečo robiť.Môžeme ju zušľachťovať..:DDD
Hej,hej! Sused 35 je môj! Ty si prídi k nám pre toho 70-ročného!
ved to aj je 4,nie? :-D
mamca strasne mi niekoho pripominas!:-)
ale ja na to pridem! :-)a blbostou nemozes nakazit niekoho,kto sa s nou uz narodil a kto s nou aj umrie!
idem spat,prespim cely zivot..je to tak lepsie..nic necitit,nic nevnimat,nepocut vycitky...
neni mozna!! vyslo slnko!!aj u vas?ci zas iba ja mam toto privilegium? :-)
tak 35rocny sused...hmmm... :-DDD
Idem sa s dcérou poučiť matematiku.Ja som veľmi dobrý matematik.Ak vychádza 1+1=4,nehádam sa...Keď 4,tak 4.
Ozik,som zabudla :DDD Dobréééé rááánuľko!